Dansk mor til tre: Onanerer mindst en gang om dagen

For Joan er onani et spørgsmål om wellness

For Joan er onani et spørgsmål om wellness

FOTO: JOANB

Det mener 45-årig dansk mor til tre.

Bedst i test: Her finder du vibratorer med orgasmegaranti

Joan, der i mange år har blogget om orgasmer, seksuel wellness og sexlegetøj på joanb.dk, fortæller SE og HØR, at hun onanerer mindst en gang om dagen. Vi tog nemlig fat i hende, efter vi havde læst om den 32-årige britiske mor, Tracey Kiss, som skal have tre orgasmer om dagen:

- Jeg onanerer et par gange om dagen, mere eller mindre. Lidt afhængig af tid og sted, siger JoanB, der også mener, at oani gør dig bedre til sex.

Ideer til julegaver: Her er sinful.dk's sexede ønskeliste 

Prioritet

Og ikke nok med at den 45-årige blondine masturberer så hyppigt i en moden alder - det har hun altid gjort:

- Det er prioriteret i mit liv - og altid har været. Jeg lytter til min krops behov, og onani er i mit voksenliv blevet en lige så vigtig ting som sund kost og motion, lyder det fra bloggeren og legetøjstesteren fra Sydsjælland.

- Det giver mig en mulighed for at koble af, gøre noget godt for mig selv. Det har en tydelig gavnlig virkning på mit fysiske og psykiske velvære i form af afspænding, afstresning og til tider smertestillende. Det er også god måde at falde til ro om aftenen før sengetid.

Lærer sig selv

JoanB, der har arbejdet med sexlegetøj i mere end 20 år, blogger ofte om alle fordelene ved autoerotik på joanb.dk. Senest i et indlæg om, at masturbation er lige så vigtigt som sex.

- Onani er en fantastisk måde at lære sig selv bedre seksuelt at kende på. Måden jeg finder bedst mulig nydelse på, er en kæmpe bonus i forhold til en intim partner. Jeg kan jo ikke forvente, at en partner kender mig intimt, før jeg kender mig selv og min nydelse.

[

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close