Det frække 24. november 2020

Her er de nye datingtrends

Hvad siger du til politikdating og vildmarksdating?
FOTO: MEGA

Som single har du helt sikkert mærket konsekvenserne af coronapandemien. Mulighederne for at finde i en partner i byen er mindsket betragteligt. Først lukkede alt ned, og nu skal du nå det før 22.

Dette sexlegetøj hitter hos danskerne lige nu

Det har så blandt andetmedført, at diverse datingplatforme har fået endnu flere besøg, og oven i det er den længe ventede Facebook Dating endelig kommet til Danmark.

Men hvad betyder det for dit datingliv 2021? Det har talknuserne på et af verdens datingsites OKCupid set nærmere på.

Værdi-dating

Verden er som bekendt af lave, og alting skrider: Det betyder øget fokus på Klimakrise, racisme, sexisme. Derfor bør du nu finde en kæreste eller sexpartner, der har samme politiske og moralske værdier som dig selv.

Så kan I gå til demo sammen - om det så imod mundbund eller racisme.

De fleste af OKCupids medlemmer melder, at de IKKE vil date personer med andre holdninger end dem selv.

Langdistanceforhold

Corona-isolation har gjort os mere åbne overfor virtuelle møder, også af de mere intime og private slags. 

Så efterhånden som vi erkender, at man godt kan udvikle et forhold via Zoom og måske ved hjælp af fjernbetjent sexlegetøj, er flere klar til relationer med folk, der bor udenfor kommmunegrænsen.

Endnu flere selfies

Ja, indtil coronavaccinen er her, nøjes langt flere med at holde ferie hjemme. Det betyder, at du slipper for et utallige selvfede selfies ved poolen. Men det indebærer også, at vi er endnu mere online og har tid til at tage endnu flere selfies derhjemme.

Hvor man så skal huske på, at det, der egentlig interesserer andre datere, ikke er, hvor billedet er taget, men derimod, hvordan du ser ud og om du virker sød:

Så smil nu bare!

Naturdating

Helt i tråd med tidens store fokus på udeliv, klima, vinterbadning og shelterovernatning, og parret med de begrænsede cafe og bar-muligheder samt risikoen for coronasmitte indendøre, bliver dating under åben himmel stort.

Her gælder både en gåtur i den lokale park og en tur i skoven med lejrbål og vandrestøvler.

Hos sinful.dk er der altid et frækt tilbud

Sponsoreret indhold