Det frække19. februar 2021

Så vild er den revolutionerende onani-gadget til manden

Er Arcwave Ion ligeså fantastisk for mænd som Womanizeren er for kvinder?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/arcwave_ion.jpg
 FOTO: JOANB.DK

Lige før jul kom den længe ventede Arcwave Ion i handlen. Den er lanceret som en revolution i mandeonanien - på linje med Womanizeren til kvinder.

Arcwave Ion bygger da også samme trykbølge-teknologi som Womanizeren, der vitterligt var en revolution for fem år siden.

Womanizeren og andre produkter som Satisfyer stimulerer klitoris med berøringsfri trykbølger og ikke med vibration, hvilket gør onanien mere skånsom.

Arcwave Ion

Den ny Arcwave Ion er skabt af samme firma, WOW Tech, der står bag Womanizeren. Trykbølgerne er rettet med undersuden af glans, frenulum, hvor strengen sidder. Det mest følsomme sted på glans, som svarer nogenlunde klitorishovedet.

Vi har bedt landets mest erfarne sexlegetøjstester, JoanB fra joanb.dk, om at give sit bud på, hvad Arcwave Ion reelt kan.

Kritisk

På sin blog fortæller 45-årige Joan udførligt om fordele og ulemper ved det højteknologiske og ret dyre stykke sexlegetøj til mænd.

Og Arcwave Ion, der koster små 1400 kroner, skuffer hende lidt:

- Jeg havde håbet, at der nu ville komme et stykke sexlegetøj på markedet, der stimulerede penishovedet i stil med den måde, som trykbølge-stimulatorerne til kvinder stimulerer klitoris super målrettet. Men sådan blev det altså ikke. For Arcwave Ion er designet til at stimulere på bagsiden af penis ved penisstrengen. Og det giver altså bare ikke helt det samme.

Test

Af oplagte årsager har hun dog ikke selv leget med den nye penis stimulator.

- Som altid, når et stykke sexlegetøj til mænd skal testes, så får jeg hjælp af en eller flere mænd, der har erfaring med produkter henvendt mænd. Jeg har kun oplevet undren over, hvorfor stimulationen ikke er målrettet hele penishovedet.

- Når det så er sagt, kan den helt sikkert være sagen for nogle mænd. Og det er da også muligt at placere penis på en sådan måde i produktet, at andre områder af glans stimuleres.

- Men specielt fantastisk skulle det umiddelbart dog ikke være. Så det hele taget i betragtning, herunder den pebrede pris, så kandiderer Arcwave Ion ikke til årets hit, siger Joan.

Womanizeren

JoanB anbefaler mænd at prøve kærestens Womanizer direkte på hovedet af penis:

- Og ekstra pirrende og stimulerende skulle det her være, hvis man placerer den over på urinrøret. Altså helt på toppen af penis, smiler den 45-årige kvindelige sexlegetøjsekspert.

Find de bedste onanirør til mænd her

Arcwave sælger fornuftigt

Rune Kjelsmark fra Skandinaviens største legetøjsshop sinful.dk fortæller, at salget af Arcwace Ion lever op til forventningerne:

- Der er tale om et helt nyt og teknologisk produkt, og vi ved af erfaring, at mange lige skal se produktet an, inden salget eksploderer. Vi har allerede fået god feedback fra vores kunder, og når der først kommer flere anmeldelser inde på hjemmesiden, så forventer vi da også, at salget vil stige yderligere. Hvis den bliver lige så mainstream og populær, som Womanizer Premium og de andre lufttryksvibratorer, så har den uden tvivl et kæmpe potentiale.

Er den ikke lige lovlig dyr?

- Det er ikke os, der fastsætter priserne. WOW Tech har brugt langt tid på at udvikle produktet, og hvis man for eksempel sammenligner med den populære Womanizer Premium, så ligger deres sexlegetøj bare i den prisklasse. Til gengæld er man også sikker på at få et gennemført kvalitetsprodukt mellem hænderne, hvis man køber noget af deres sexlegetøj.

Sponsoreret indhold