Det frække1. september 2020

Træt af at swipe? Prøv disse tre datingtrends

Fordele og ulemper ved denne slags kærester
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacc151198_325764.jpg
 FOTO: MEGA

Du skal som bekendt kysse en hulens masse frøer, før du finder den der helt rigtige kæreste, ham der slår benene væk under dig, din soulmate, den eneste ene.

Det betyder, at du har swipet dig gennem tinder, set og endda læst en million-milliard profiler på datingsider, og du har været på så mange kaffedates, at du egenhændigt har holdt liv i adskillige kaffebønder i Sydamerika.

Du er blevet træt i din tommelfinger og af mænd, så du er nu klar til at prøve nogle alternative dates og kærester.

Single og savner sex? Så find det rigtige sexløgetøj på sinful.dk

Fantasikæreste

Det er svært at finde en kæreste i det virkelige liv. Og når han endelig er fundet, kan det være mindst lige så udfordrende at beholde ham, endsige holde ham ud.

Derfor er fristende at få en virtuel kæreste. Og her taler vi ikke bare om en partner, som du kun er i kontakt med online, næ, du går all ind på det digitale.

Som japaneren Akihiko Kondo, der i 2018 giftede sig med et hologram af virtual reality-sangerinden Hatsune Miku.

Du kan også designe din egen virtuelle kæreste på invisibleboyfriend.com. De har følgende lovende slogan: ‘En digital version af en ægte kæreste - uden bagagen.’

Alt i alt slipper du for sure miner, skænderier om toiletsæder og skæghår i håndvasken, samt om hvem der skal sove på den våde plet.

Tilgengæld kan du savne sex og kram, og du slipper nok heller ikke for din mors nærgående spørgsmål, om hvornår hun få lov til at møde din kæreste.

Gift dig med din… cykel

Er du stadig analog i din tankegang og tilgang til verden, men har problemer med intimitet med mænd af kød og blod, kan du overveje at give objektofili en chance.

I 1979 giftede svenskeren Eija-Ritta Eklöf sig med Berlinmuren og tog efternavnet Berliner-Mauer. Vi formoder, hun er enke i dag. Amerikaneren Erika giftede sig i 2007 Eiffeltårnet i Paris og blev til Erika Eiffel.

Vi foreslår, at du begynder i det små. Du kan indlede et hedt forhold til din cykel. Den sidder du alligevel ofte på, og så vil en cykeltur til jobbet pludselig være et saftig forspil.

På den anden side er det et forhold, hvor du kommer til at gøre alt arbejdet.

Bliv kæreste med... dig selv

Okay så, du er alligevel til kærester af kød og blod. De fleste af dem er bare så irriterende, har dumme vaner og belastende meninger og lugter grimt desuden.

Derfor skal du da gøre sig australske parterapeut (!), Emmajane Love, som for et par år tilbage på Valentinsdag blev gift med... sig selv.

Den dengang 33-årige Love var blevet skuffet over, hvor svært det var at finde Den eneste ene, så hun valgte en sikker vinder:

- Jeg commitede mig til det her, fordi jeg vil prioritere mig selv først, sagde Love, der købte vielsesring og svor, at hun ville være tro mod sig selv.

Er du også til sex med dig selv, kan du fordel være lidt løs på tråden - uden at være decideret utro - og købe lidt sexlegetøj.

Sponsoreret indhold