Lige dér blev Gabbys lig fundet: Stedfar laver rørende mindesmærke

Gabrielle "Gabby" Petitos stedfar, Jim Schmidt, har besøgt lige præcis det sted, hvor resterne af den dræbte 22-årige blogger blev fundet.

Stedfaren tog hen til stedet i onsdags, og mens han var der, lavede han et kors af sten, hvorpå han lagde hvide og orange blomster. Det fortæller Gary Rider, som er en af stedfarens nære venner, til Independent.

- Vi tog derhen - det lille kors med blomsterne er lavet af Jim og mig, fortæller Gary Rider.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Politifoto)

Et lignende mindesmærke blev lavet i mandags på en åben plet i jorden langs en flod tæt på det område, hvor Gabby blev fundet.

- Det store kors blev ikke lavet af nogen, som har noget med eftersøgningen af Gabby at gøre, siger Gary Rider.

Gabby blev dræbt

Liget blev fundet i søndags i et fjerntliggende område af skoven Bridger-Teton i den vestlige del af delstaten Wyoming.

Til at begynde med var det ikke slået fast, at det var forsvundne Gabby, sp, var blevet fundet. Men efter en obduktion herskede der ikke længere nogen tvivl.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

FBI bekræftede tirsdag, at det var Gabby, som var blevet fundet i skoven. Ved ligsynet stod der også klart, at hun var blevet dræbt. Lige nu afventes svar på, hvad der helt konkret forårsagede hendes død.

Jim Schmidt, som er gift med Gabbys mor, Nicole Schmidt, brugte meget af sin tid på eftersøgningen, og han var ude på gader og stræder med flyers og plakater.

 

Schmidt-parret bor i Long Island, New York, mens Gabby de sidste to år har slået sig ned i North Port, Florida, med sin forlovede Brian Laundrie.

Vendte hjem alene

Brian Laundrie og Gabby var i juli sammen taget ud roadtrip på de store landeveje. Men da 23-årige Brian Laundrie vendte retur 1. september, var Gabby ikke med.

11. september blev Gabby meldt savnet, og Brian Laundrie ønskede ikke at fortælle noget om Gabbys væren til politiet.

Brian Laundrie, som betegnes som en "person af interesse" i drabssagen, er som sunket i jorden.

Myndighederne er fortsat i gang med en intens menneskejagt på den efterlyste unge mand. I disse dage leder politiet og FBI i et sumpområde i Carlton Reserve, hvor det vrimler med alligatorer.

Politiet leder netop dér, da Brian Laundrie for mere end en uge siden fortalte sin familie, at han var på vej ud til det område for at tage på en vandretur. Han blev meldt savnet af sin familie efter tre dage.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close