Krimi21. september 2021

Gabby Petito-mysteriet fortsætter: Alarmopkald afsløret

For mere end fem uger siden blev YouTube-parret set skændes undervejs på deres biltur gennem landet. Det fik et vidne til at ringe til 911 for at fortælle, at den unge mand – Brian – slog løs på sin kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nomadic.png
 Foto: YouTube, Nomadic Statik

Politiet kommer et skridt nærmere sandheden om Gabrielle – eller Gabby – Petitos mystiske forsvinden. I øjeblikket er det næsten, som om sagen udvikler sig time for time.

Billedet af Brian Laundrie – der endnu er efterlyst af politiet – og hans forlovede Gabby Petitos forhold tegner sig stadig tydeligere som et voldeligt et af slagsen. Og nu lægges et alarmopkald endnu et lag til det billede.

Parret havde nemlig den 12. august en længere snak med myndighederne – få uger før, den kun 22-årige Gabby forsvinder, og hendes kæreste Brian siden vender hjem til Florida i deres fælles hvide Ford Transit. Helt alene.

Liget af en person, der deler flere ligheder med den efterlyste Gabby, blev søndag fundet ved Grand Teton National Park i Wyoming, mens det mandag er uvist, hvor den 23-årige Laundrie befinder sig.

På samme dag som parret blev trukket ind til siden af politiet, får alarmcentralen et opkald fra et vidne, hvis forklaring nu er offentliggjort.

Her lød anmeldelsen i første omgang på ”potentiel partnervold”, og det blev hos politiet noteret, at parret sloges om en telefon tæt på Moab i Utah.

Det skriver Fox News, der følger den opsigtsvækkende sag tæt.

Det er også i Utah, at den 22-årige kvinde, der var særdeles aktiv på Instagram, er fotograferet senest.

Parret var på vej hele vejen til Yosemite, men så langt nåede de ikke, før Brian pludselig vendte hjem den 1. september – uden Gabby, og uden at ville sige noget som helst til politiet.

https://imgix.seoghoer.dk/gabby.png
 Foto: YouTube NBC2

Det var en yderst følelsesladet Gabby, der næsten en hel måned før hun blev meldt savnet, talte med politiet i Utah. (Foto: YouTube NBC2)

Den 25. august mistede Gabbys mor, Nichole, den telefoniske kontakt til datteren. Herefter foregik resten af kommunikationen på sms’er, som den knuste kvinde fra Long Island dog er sikker på, slet ikke kommer fra Gabby.

Politiets kropskameraer har allerede afsløret, at de to unge mennesker var gået gevaldigt skævt af hinanden den torsdag, hvor de blev kaldt ind til siden af politiet.

Og at følelserne fik frit løb.

Se politiets optagelser fra den 12. august her:

Sov hver for sig

Gabby Petito var opløst i tårer, og forklarede, at hun havde nogle mentale udfordringer, og at de to var endt i et mindre håndgemæng.

- Manden gav hende lussinger, og slog ud efter hende, lyder der fra vidnet på lydoptagelsen.

- Han gav hende lussinger, bliver der spurgt i den anden ende af 911-linjen.

- Ja, og så stoppede han. De løb op og ned ad siden af vejen. Han fortsatte med at slå hende, hoppede med hende ind i bilen og så kørte de væk, fortæller vidnet videre i telefonen, og taler dermed imod forrige rapporter, der gik på, at hverken Gabby eller Brian havde været voldelige.

Politiets konklusion den pågældende dag var at foreslå parret, at de sov hver for sig den efterfølgende nat. Derudover blev der ikke indgivet yderligere anmeldelse.

En betjent skrev ifølge Fox News i rapporten, at ”manden havde været voldelig”, men det blev siden ændret.

Laundrie sov på et hotelværelse den nat, mens Petito sov i parrets bil.

Huset undersøges

Mandag aften er FBI i fuld gang med arbejdet på familien Laundries adresse i North Folk, Florida.

Her bærer de papkasser ind, ligesom en kran har hentet en sølvfarvet Ford Mustang væk fra stedet.

Det er stadig uklart, hvor længe Brian Laundrie egentlig har været væk, samt hvordan han har sneget sig ud af forældrenes hus, som fra mandag nu blive betragtet som et ”potentielt gerningssted”.

Sponsoreret indhold