Krimi 21. september 2021

Gabby-sagen: Sten formet som kors er opdaget, hvor liget blev fundet

Selvom identiteten på liget, der blev fundet, ikke er bekræftet, er der nu formentlig lavet et mindesmærke til ære for Gabby Petito
Uncredited/AP/Ritzau Scanpix

I går blev det offentliggjort på et pressemøde, at politiet har fundet et lig, der matcher profilen på Gabby Petito.

Selvom FBI ikke udtalte, at der med sikkerhed var tale om Gabby Petito, sendte de kondolencer til Petito-familien. Og noget kunne tyde på, at der er snak om liget af Gabby Petito.

Efter politiet forlod stedet, hvor liget blev fundet, er der senere blevet lagt sten, som danner et kors. Noget kunne altså tyde på, at der er blevet lavet et mindesmærke, der skal hædre Gabby Pepito.

Korset er fundet lige øst for Grand Teton National Park i Wyoming, hvor politiet gjorde det uhyggelige fund.

Senere i dag vil der blive foretaget en obduktion, der skal gøre politiet klogere på dødsårsagen, og det er ydermere her, vi vil få en endelig bekræftelse af identifikationen af liget.

FBI invaderer Laundries hjem

Hun har været forsvundet siden den 25. august, og nu vil FBI igen i snak med kæresten Brian Laundrie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men han er som sunket i jorden. Og det har fået FBI til at udsende en arrestordre på Brian Laundrie.

Offentliggørelser af SMS´er og alarmopkald fik i går FBI til at ransage Laundries forældres hjem i forsøget på at finde Brian Laundrie.

Udover at gennemsøge huset valgte FBI i går at føre Gabby Petitos svigerforældre med til afhøring. Men de ønsker angiveligt ikke at udtale sig om deres søns forsvinden.

Mere end 1000 tips

Det er ikke kun FBI, der er på udkig efter Laundrie, og eftersøgningen af Gabby Petito og Brian Laundrie har i den grad taget fart på de sociale medier.

På mediet Tiktok er #gabbypetito-hashtagget blevet set mere end 212 millioner gange.

Josh Taylor, der er talsmand for North Port police, fortæller, at man har modtaget mere end 1000 tips fra folk, der menes at kunne hjælpe med efterforskningen.

Men Brian Laundrie er stadig på fri fod.

Læste novelle om forsvundne kvinder

Selvom Brian Laundrie har været til afhøring hos politiet, valgte politiet dengang at sende ham hjem igen.

Men Laundrie var kun hjemme i ganske kort tid. For da FBI igen ville have fat i ham, var han forsvundet.

Det virker til, at FBI nu har Brian Laundrie som den hovedmistænkte i sagen, og derfor er alt sat ind for at opspore Youtuberen.

Der kommer fortsat hele tiden mere information om parrets gøren og laden i dagene op til, og senest er der blevet offentliggjort en video på youtube, der angiveligt viser Brian Laundrie i færd med at læse en novelle om forsvundne kvinder.

Foto: Instagram; Gabby Petito, YouTube; Nomadic Statik  Et klip af Brian Laundrie, der læser en novelle om forsvunde kvinder, blev postet på parrets Yotube-kanal

Liget, af hvad der forventes at være Gabby Petito, blev fundet søndag aften i Wyoming. 

 

 

 

Sponsoreret indhold