Gabby-mysteriet fortsætter: Politiet egnes optagelser offentliggjort

Foto: YouTube, NBC2 News, Instagram; Gabby Petito

For en måned siden fandt politiet i Utah det nødvendigt at tage en lille snak med parret Brian Laundrie og Gabby Petito efter at have modtaget henvendelse om deres højlydte skænderier.

Her fik de sig en lang samtale med de to unge mennesker, og nu er den en time og 17 minutter lange optagelse blevet offentliggjort. Umiddelbart kunne det ligne et ganske stilfærdigt besøg hos et par, hvor bølgerne forinden muligvis er gået lidt højt.

Men set i lyset af de seneste dages begivenheder, er det ikke uvæsentligt, hvad særligt kvinden på videoen - den i dag sporløst forsvundne Gabby fra Long Island – siger og gør.

Se den her: 

- Undskyld, jeg var streng

Optagelserne er lavet den 12. august lidt uden for Arches National Park, hvor parret befandt sig i deres hvide Ford Transit. Her standsede politiet parret, før de tog en snak med dem. En snak, der siden tegner et billede af et kærestepar, som havde mundhugges op til.  

Klippet er anskaffet af nyhedsmediet ABC 7.

- Jeg har virkelig slemt OCD. Jeg undskyldte for det, jeg havde sagt, over for ham, og sagde, at jeg var ked af, jeg var så streng, lyder det blandt andet fra Petito, der er opløst i tårer.

- Vi har skændtes hele morgenen. Lige før ville han ikke lukke mig ind i bilen, og han sagde, at jeg var nødt til at falde ned.

På et tidspunkt kan man høre unge Gabby fortælle, at hun har puffet sin kæreste på skulderen under skænderiet, men hun afviser at have revet i rattet under kørslen, som 911-opkaldet fra tredjepart egentlig drejede sig om. 

Nichole Schmidt, Gabbys mor, meldte lørdag sin datter savnet hos politiet.

Brian, 23, har ikke indtil nu været villig til at samarbejde med myndighederne, eller delagtiggøre dem i informationer om de ting, som der er sket på parrets roadtrip, som de ellers ivrigt har dokumenteret på blandt andet YouTube.

Det fik politiet til for ganske nyligt at kategorisere Laundrie som ”person of interest” – en person, der altså er særlig fokus på fra efterforskernes side.

Artiklen fortsætter under billedet: 

På YouTube kan man se første del af det eventyrlystne pars rejse. De ville fra Florida til Yosemite, men nåede tilsyneladende ikke længere end til Wyoming.
(Foto: YouTube, Nomadic Statik)

MÆRKELIG BESKED

I et interview med Daily Mail afslører moderen desuden den sidste sms, som er sendt fra datterens telefon.

- Ingen forbindelse i Yosemite, lød budskabet, som den frustrerede Nichole Schmidt modtog den 30. august. Den kom få dage efter, Gabrielle sidst er set 800 miles – eller over tusinde kilometer – fra det sted, hvor hun sidst er set. På daværende tidspunkt var parret på vej til Yellowstone i Wyoming – altså i den anden retning.

Og det vækker mistanke hos hendes mor derhjemme.

- Den besked er IKKE fra Gabby, det ved jeg.

Mor og datter havde sidst direkte kontakt, da de facetimede med hinanden mandagen inden - den 30. august. Det er nu hendes frygt, at de efterfølgende beskeder i virkeligheden er sendt fra kæresten, som politiet nu har særligt fokus på.

- Det var en smule mærkeligt, det hun skrev, fortæller hun til mediet, og tilføjer desuden, at hun siden datterens forsvinden har skrevet til både Brian Laundrie og hans mor – men uden at få svar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close