Krimi9. februar 2024

Dennis Knudsens luksusbil solgt på auktion: – Jeg er pisseskuffet

Torsdag aften røg Danmarks vel nok mest omtalte Audi på auktion i Haderslev. Men salget levede ikke op til forventningerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dennis Knudsens reaktion efter dommen ved Retten i Aarhus.
 Video: René Schütze

LÆS OGSÅ: Brødrene bilfri: Dennis Knudsens bror Dion får frataget kørekortet

21. december blev kendisfrisøren Dennis Knudsen dømt ved Retten i Aarhus for blandt andet vanvidskørsel.

Det kostede ham sin milliondyre Audi Q7, der blev konfiskeret af politiet som følge af den meget omtalte færgesag.

Nu kan den celebre frisør så sætte et endeligt punktum i sagen, torsdag aften forsvandt den sidste rest fra den tumultariske sag videre ud på de danske landeveje, da den store Audi røg under hammeren ved Haderslev Auktion.

Men salget gik ikke helt som forventet, da den endelige salgspris lød på 375.000 kroner plus en salgsprovision på 3750 kroner – til stor skuffelse for ejeren af auktionshuset.

Det skriver Jydskevestkysten, der torsdag var til stede under salget.

Forud for salget talte SE og HØR med ejeren af Haderslev Auktion, som kunne fortælle, at han forventede en salgspris på mellem 400 og 450.000 kroner.

Derfor var Peder Bo-Scherrebeck skuffet efter auktionen.

– Jeg er pisse skuffet, det er da et nederlag. Vi satte måske forventningerne en anelse højt, men jeg er da skuffet. Havde det været 5.000 under, så havde jeg været lige så skuffet.

– Der er altid afgiftsspørgsmålet, og det kan godt være en "dark horse". For hvad ligger den præcise afgift på? Det kan være det, der har gjort, at prisen ikke blev så høj som forventet, fortalte Bo-Scherrebeck efterfølgende til det lokale medie JV.

Den store Audi var nemlig leaset af Dennis Knudsen, hvorfor der skal betales fuld afgift på bilen – og det kan sagtens løbe op i helt op til 600.000 kroner, har auktionsejeren tidligere fortalt til SE og HØR.

– Ellers kan man lave en aftale med et leasingselskab om, at man afdrager et beløb hver måned, fortalte Peder Bo-Scherreback inden salget.

Kendis frisør Dennis Knudsen ankommer til retten i Åhus, sammen med sin advokat Mette Grith Stage.
Dennis Knudsen i selskab med sin forsvarer Mette Grith-Stage forud for sagen ved Retten i Aarhus.
 Foto: Fotograf René Schütze

Gik amok på færgeleje

Årsagen til det usædvanlige hammerslag torsdag aften i Haderslev var Dennis Knudsens udbrud på færgelejet i Aarhus 28. juli sidste år.

Her 'gik klappen totalt ned' for Knudsen, som endte med at overfuse flere medarbejdere på færgelejet, ligesom han flåede flere computere på gulvet på et nærtliggende kontor – fordi han var ankommet for sent til færgen, og i øvrigt havde lovet sine tre unger røde pølser og derfor ville ombord på Molslinjen.

I den forbindelse tiltalte Østjyllands Politis anklagemyndighed Dennis Knudsen for grov vold, vanvidskørsel og hærværk.

Han blev dog i retten frikendt for grov vold, men dømt for fareforvoldelse, hvorfor retten valgte at idømme ham 40 dages betinget fængsel, en bøde på 2000 kroner og en konfiskation af hans Audi.

Kendisfrisøren indrømmede i retten i store træk sagens anklagepunkter, men nægtede sig skyldig i grov vold. I retten fortalte han også, hvor påvirket han havde været af hele sagen.

– Jeg er jo meget berørt og dybt, dybt ked af, at den her situation er endt her. Jeg siger dybt inde i hjertet undskyld.

Dennis Knudsen valgte i samråd med sin advokat, Mette Grith-Stage, ikke at anke dommen til landsretten han udtrykte da også tilfredshed med dommen efterfølgende.

Sponsoreret indhold