Kendte29. november 2023

Brødrene bilfri: Dennis Knudsens bror Dion får frataget kørekortet

Dennis Knudsens 55-årige lillebror Dion har i dag mistet kørekortet efter at have kørt spritkørsel
Forleden fik Dennis Knudsen beslaglagt bil og kørekort efter vanvidskørsel ved Molslinjens færgehavn. Nu har hans bror Dion mistet kørekortet efter at have kørt spritkørsel.
Forleden fik Dennis Knudsen beslaglagt bil og kørekort efter vanvidskørsel ved Molslinjens færgehavn. Nu har hans bror Dion mistet kørekortet efter at have kørt spritkørsel.
 Foto: Lars H. Laursen

Læs også: Nicklas Bendtner er igen susende: Har generhvervet kørekortet

Det kan godt være, at Dennis Knudsen og hans 55-årige lillebror Dions forbrug af taxaer og offentlige transportmidler stiger i den kommende tid.

Den 60-årige kendisfrisør og single-far Dennis Knudsen fik som bekendt beslaglagt både bil og kørekort, da han i juli gik amok ved Molslinjens færgeafgang.

I dag mistede lillebror Dion Knudsen sit kørekort efter et retsmøde i Helsingør Ret.

- Ja, det er rigtigt. Jeg blev idømt tre års frakendelse af kørekortet, men jeg får lov at beholde min bil, siger Dion Knudsen til SE og HØR.

Dion Knudsen, der er terapeut og forfatter til bogen "En forstuvning i psyken – om at have angst tæt på", blev kendt skyldig i om formiddagen den 26. april i år at have kørt på Helsingør-motorvejen i sin Peugeot 208I med alkohol i blodet. Desuden var bilens fordæk nedslidte og udsynet dårligt, idet sidespejlene var slået ind.

- Min promille blev målt til 0,98. Det er mig, der har lavet noget lort, men der er mange ting, der er meget værre. Nu vil jeg søge om at få lov at køre, hvis der bliver installeret en alkolås i bilen, fortæller Dion Knudsen, som denne gang måtte aflevere kørekortet, fordi han tidligere er blevet taget for spritkørsel. Desuden fik han en bøde svarende til en månedsløn.

Så kommer du ikke til at være chauffør for Dennis?

- Nej, det var jeg nu ikke alligevel. Jeg bor jo i Nordsjælland, mens han bor i Korsør.

Dennis Knudsens sag har endnu ikke været behandlet af retten.

Sponsoreret indhold