Kendte30. juli 2023

Dennis Knudsen forklarer videoklip fra færgedrama: Derfor sagde jeg det

Det gik så vildt for sig ved Molslinjen, at den danske kendisfrisør Dennis Knudsen nu trender på Twitter
Dennis Knudsen var på vej hjem fra sin hyggeferie i Skagen, hvor dette billede er taget, da klappen gik ned for kendisfrisøren ved færgen.
Dennis Knudsen var på vej hjem fra sin hyggeferie i Skagen, hvor dette billede er taget, da klappen gik ned for kendisfrisøren ved færgen.
 Foto: René Schütze

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen skal for retten efter drama ved Molslinjen: - Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte

Dennis Knudsen så sig sur på alt og alle, da han fredag skulle med færgen hjem fra en tre ugers sommerferie i Skagen med sine tre små børn.

Det der med at nå færgen til tiden gik nemlig skævt, og resultatet blev, at den 60-årige kendisfrisør fik en massiv nedsmeltning, da han blev nægtet adgang til færgen.

– Mit bristepunkt var nået. Jeg var så presset. Klappen gik simpelthen ned, lyder det fra Dennis Knudsen, da SE og HØR fanger ham søndag eftermiddag.

Aldrig sket før

Det vilde optrin betød blandt andet, at den populære frisør fik skubbet til og råbt af personalet ved Molslinjen, hærget et kontor, ødelagt en bom og desuden lige ved at køre en kvindelig ansat ned.

Ifølge Dennis Knudsen sker sådanne vredesudbrud normalt aldrig for ham, men børnene var trætte og sultne, og Knudsen selv stresset.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-30/200723rs-dennis-knudsen-23_preview.jpg
Det havde ellers været ren hyggeferie for familien Knudsen i campingvogn.
 Foto: René Schütze

– Det er aldrig sket for mig før. I hvert fald ikke på den her måde. Børnene skulle sejle. De skulle have deres pølser, siger han.

Optrinnet sluttede, da politiet blev tilkaldt, og kaptajnen måtte meddele Knudsen, at han altså ikke kunne få lov til at komme ombord på færgen.

– Ja, så kom politiet og det hele.

Ville gerne sige undskyld

Og politiet kan da også ses i de klip og billeder af Dennis Knudsen ved færgen, der i weekenden er begyndt at florere på Twitter, hvor han sågar trender.

I et af klippene ses Dennis Knudsen stige ud af sin bil for at råbe undskyld til de passagerer, der stod på færgen og havde overværet det hæsblæsende optrin.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-30/200723rs-dennis-knudsen-36_preview.jpg
Dennis Knudsens lille datter var naturligvis også med i Skagen.
 Foto: René Schütze

– Jeg er rigtig ærgerlig og ked af, at situationen tog den drejning. Jeg er ked af at klappen gik ned. Men jeg føtle, at det var så frustrerende ikke at kunne få lov, når jeg nu havde billet. Der var jo masser af plads.

– Jeg synes også, det var ærgerligt, at færgen skulle blive forsinket på grund af mig. Så jeg siger undskyld til passagererne, forklarer han.

Ifølge Dennis Knudsen oplyste politiet ham, at han med største sandsynlighed vil modtage en række sigtelser for blandt andet hærværk.

Sponsoreret indhold