Krimi20. december 2023 (opd. 20. december 2023)

Dennis Knudsen inden retten: - Det er katastrofetanker

Anklageren kræver kendisfrisøren Dennis Knudsen idømt en fængselsstraf
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dennis Knudsen udtaler sig inden retssag
 Video: René Schütze

LÆS OGSÅ: LIVE fra retten: Dennis Knudsen tiltalt for grov vold og vanvidskørsel

Ansigtet var lagt i de rigtige folder og den hvide skjorte bar ikke præg af en lang tur til smilets by.

Kort forinden sagen om Dennis Knudsens nedsmeltning ved færgelejet i Aarhus tog sin begyndelse, stillede han og hans højt profilerede advokat Mette Grith Stage op til interview foran byretten.

- Det er katastrofetanker, som jeg ikke synes jeg kan tage hånd om, før jeg ved hvor dommen bærer hen, svarede han på spørgsmålet, om hvad han tænkte om en eventuel fængselsdom.

Dennis Knudsen er tiltalt for hærværk af to omgange, grov vold og vanvidskørse ved 28. juli at have oerfuset flere medarbejdere på færgelejet, ligesom han flåede flere computere på gulvet på et nærtliggende kontor – fordi han var ankommet for sent til færgen, og i øvrigt havde lovet sine tre unger røde pølser og derfor ville ombord på Molslinjen.

Ender Dennis Knudsen med at blive dømt, risikerer han at blive smidt bag lås og slå. Så galt mener hans forsvarer, Mette Grith Stage, dog ikke, at det skal gå.

- Det er professionelle mennesker, som skal give mig den straf, som jeg fortjener, sagde han inden sagen tog sin begyndelse.

Derudover risikerer han også at få frataget sit kørekort, ligesom hans Audi Q7 til 1,2 millioner kan ende med at blive statens ejendom. Allerede nu er både kørekort og bil inddraget af politiet.

Han erkender forholdene om brud på færdselsloven og de to anklager om hærværk, mens han nægter sig skyldig i grov vold ved at have kørt ind i en medarbejder.

Ligesom han erkender sagens forhold fem - dog ikke vanvidskørsel.

Sponsoreret indhold