Kendte2. august 2023

Ansatte modtager psykologhjælp efter Dennis Knudsens færgedrama

Enkelte medarbejdere på Molslinjen takkede ja til at få talt med en professionel, efter det slog klik for kendisfrisøren Dennis Knudsen på vej ombord
Dennis Knudsen er chokeret over, at en lille håndfuld medarbejdere på Molslinjen har takket ja til psykologhjælp efter sammenstødet på vej ombord på færgen forleden 
Dennis Knudsen er chokeret over, at en lille håndfuld medarbejdere på Molslinjen har takket ja til psykologhjælp efter sammenstødet på vej ombord på færgen forleden
 Foto: Martin Høien

Det var ikke nogen god dag for Dennis Knudsen, da han i weekenden satte kursen hjemad fra en ellers dejlig campingferie med ungerne.

På Aarhus Færgehavn slog det klik for kendisfrisøren, der overfusede Kombardo-personalet, skubbede til en ung ansat, sparkede til møbler og til slut ødelagde en bom på vej ombord på Molslinjen, som han egentlig var kommet for sent til.

Selv har han undskyldt for episoden. Allerede om søndagen lagde han sig fladt ned og indrømmede, at det hele var en overreaktion.

- Jeg vil gerne sige undskyld til de involverede mennesker, sagde han.

Onsdag fremgår det af en artikel i Ekstra Bladet, at Dennis Knudsens opførsel på vej ombord på færgen har skulle have sat sine spor hos det netop involverede personale.

Overfor avisen bekræfter Jesper Maack, der er kommunikationschef på Molslinjen, at virksomheden iværksatte et kriseberedskab efterfølgende, og at de involverede medarbejdere fik tilbudt professionel psykologhjælp.

– Vi har fire medarbejdere, som har været involveret i hændelsen. Efter grundige interne debriefinger er de alle blevet tilbudt nogen at tale med. Det har tre af dem takket ja til, skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Oprigtigt ked af det

Fra kommunikationschef Jesper Maack lyder det dog tilføjende, at det er almindelig procedure at tilbyde krisehjælp i form af samtaler med eksempelvis en psykolog, når medarbejdere har været involveret i voldsomme hændelser på deres arbejdsplads - uanset om det handler om voldelige episoder, overfusninger eller pludselig sygdom.

Dennis Knudsen er ”chokeret” over at få besked om, at fire ansatte har takket ja til psykologsamtaler ovenpå hændelsen.

– Det er jeg oprigtig chokeret over at høre. Jeg er godt klar over, at det var voldsomt. Jeg reagerede i affekt i situationen, og klappen går ned for mig. Jeg var en stresset idiot, og det er jeg virkelig ked af. Min måde at reagere på er utilgivelig og over grænsen, lyder hans reaktion overfor Ekstra Bladet.

SE og HØR arbejder fortsat på at få kontakt til de specifikke medarbejdere på Molslinjen, der har været involveret i episoden.

Sponsoreret indhold