Krimi21. december 2023 (opd. 21. december 2023)

Dennis Knudsen dømt ved retten: Her er dommen

Der er netop faldet dom i sagen mod Dennis Knudsen, hvor han var tiltalt for grov vold og vanvidskørsel efter en episode ved Molslinjen i Aarhus denne sommer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dennis Knudsen er en lettet mand, efter at han er sluppet for fængsel og ikke blevet kendt skyldig i grov vold.
 Video: René Schütze

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen fortæller om indberetning: Kaldt til samtale med kommunen

Thi kendes for ret.

Dennis Knudsen straffes med 40 dages betinget fængsel. Ligesom han får en bøde på 2000 kroner og bilen konfiskeret.

Kendisfrisøren bliver frifundet for grov vold men dømt for fareforvoldelse.

– Tiltalte følte sig presset og stresset. Retten ligger vidnets forklaring til grund, at hun under tjeneste prøvede at stoppe bilen.

Retten har derudover lagt til grund, at Dennis Knudsen bremsede op, inden han ramte vidnet i første omgang.

Dennis Knudsen er også blevet dømt for vanvidskørsel – straffelovens paragraf 118 – og derfor skal hans bil også konfiskeres, lyder det i rettens vurdering. Ligesom han altså har fået taget kørekortet.

Dermed kan Dennis Knudsen endelig sætte det - indtil nu foreløbige - punktum i færgesagen, hvor han 28. juli i år gik amok ved færgelejet i Aarhus.

Onsdag og torsdag har Retten ved Aarhus behandlet sagen, hvor flere vidner har været inde og fortælle om den voldsomme episode på havnen i sommer.

Her nåede Dennis Knudsen ikke Molslinjen, mens han havde tre skrigende unger siddende på bagsædet, og kendisfrisøren skulle hjem til sine syge bror, som lå i hans sommerhus på Sjællands Odde og var dårlig.

Den celebre frisør har fra starten af sagen erkendt en stor del af sagen, men han nægtede sig skyldig i de mest alvorlige anklager om grov vold og vanvidskørsel.

Dennis Knudsen fik også muligheden for at komme med det sidste ord inden dommen, hvor han igen undskyldte sin opførsel.

– Jeg er jo meget berørt og dybt, dybt ked af, at den her situation er endt her. Jeg siger dybt inde i hjertet undskyld, lød de sidste ord fra frisøren inden dommeren og sagens to domsmænd gik ind for at votere sagen.

Dennis Knudsen forholdt sig helt rolig, da dommen faldt, helt som han har fremstået igennem de to retsdage. Han og hans forsvarer udbad sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke.

Sponsoreret indhold