Poolparty i Joachims hus: Jetsettet rykker ind

Tv-baronessen har nu nøglerne til prins Joachims kæmpehus i Klampenborg, og kendisvennerne er allerede begyndt at komme på besøg. – Jeg tror, jeg er kommet hjem for at blive, jubler Caroline Fleming til SE og HØR.

Tv-baronessen har nu nøglerne til prins Joachims kæmpehus i Klampenborg, og kendisvennerne er allerede begyndt at komme på besøg. – Jeg tror, jeg er kommet hjem for at blive, jubler Caroline Fleming til SE og HØR.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er et farverigt bekendtskab, der er rykket ind i prins Joachims mondæne villa på Emiliekildevej i nordsjællandske Klampenborg.

For mens prinsen terper forsvarsværker og troppebevægelser på Frankrigs højst rangerende militære uddannelse i Paris, fyrer den nye lejer Caroline Fleming og det danske jetset den af i den royale bolig.

Den tidligere baronesse og indehaver af Valdemars Slot betaler i øjeblikket for at bo i venneparret Joachim og Maries 527 kvadratmeter store palæ, og Caroline har allerede inviteret flere af kendisvennerne indenfor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

44-årige Caroline Fleming var på besøg i Joachims hus til prinsesse Maries 40-års fødselsdag tilbage i 2016 – så hun kender alt til, hvordan et brag af en fest skal fyres af i det pompøse palæ. (Foto: Dan Mariegaard)

Blandt gengangerne er Carolines voldsdømte ekskæreste Nicklas Bendtner, 31, som ifølge tv-baronessen fremover får sin faste gang på "slottet".

Dansk fodbolds badboy nummer et – og far til Caroline Flemings yngste søn Nicholas – har allerede været på besøg mere end én gang, lyder det.  

– Nicklas har været der flere gange, og vi kommer naturligvis til at se mere til hinanden, nu hvor han skal spille i FCK. Jeg er lykkelig for, at vi nu alle er i samme land på samme tid, siger Caroline Fleming til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Med Nicklas Bendtners skifte til FCK, er han og eksen Caroline Fleming nu pludselig atter tæt på hinanden. Og ifølge Caroline er fodboldbøllen mere end velkommen i Joachims partyhybel. (Foto: Jesper Sunesen)

Forleden fik Fleming desuden selskab af Remee, 44, og hans kommende modelkone Mathilde Gøhler, 27, til en badedag i havens store pool, ligesom direktøren for Unique Models Jacqueline Friis-Mikkelsen samt TV 2's landmandsvært Lene Beier også kiggede forbi de luksuriøse omgivelser.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mens Joachim, 50, og Marie, 43, hygger sig i Paris, har bl.a. jetsetparret Remee, 44, og Mathilde Gøhler, 27, været på visit i deres hjem. (Foto: Mikael Rieck)

Blå blink

Endnu mere farverigt bliver det, når tv-baronessens store omgangskreds formentlig skal til housewarming og celebre fester i de royale gemakker.

Vennerne tæller blandt andet modemanden Uffe Buchard, jetsetter Sarah Zobel og ikke mindst den særdeles festglade model Oliver Bjerrehuus, som aldrig har været bange for at fyre den max af.

Det kommer med garanti ikke til at gå stille af – men Caroline må hellere cleare festlighederne med naboerne først.  

Prins Joachims udlejningsbolig ligger i et velhaverkvarter nord for København, hvor der hersker absolut nultolerance over for larm og ballade i gaden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Politiet har tidligere været på besøg på Emiliekildevej i Klampenborg. Til Maries 40-års fødselsdag i 2016 var naboerne så rasende over larmen, at de ringede efter strisserne.

Politiet har tidligere været på besøg på Emiliekildevej i Klampenborg. Til Maries 40-års fødselsdag i 2016 var naboerne så rasende over larmen, at de ringede efter strisserne. (Foto: Dan Mariegaard)

Da prinesesse Marie fyldte 40 år i 2016, holdt Joachim fest for sin kone, og i afmagt over de tunge basrytmer, ringede vejens beboere straks til politiet, som dukkede op ud på aftenen for at tysse på selskabet.

Joachim i problemer

Med udsigten til Nicklas Bendtner som fast gæst i de royale gemakker har prinsen muligvis et problem, vurderer kongehusekspert og forfatter Søren Jakobsen.

 

– Jeg ved ikke, om Joachim helt har gennemtænkt, hvad han gjorde, da han lejede sit hus ud til Caroline Fleming.

 

Hun er måske ikke den mest oplagte lejer, hvis adressen skal have en vis royal værdighed over sig. Det er nok ikke meningen, at huset skal være en filmkulisse for reality- og tv-stjerner.

 

Det kan godt give Joachim problemer, hvis der kommer alt for mange natteklager, siger Søren Jakobsen.

Eventyr eller mareridt?       

De samme naboer er formentlig ikke ligefrem henrykte over, at en tidligere realitystjerne, kendt fra både "Ladies of London" og "Baronessen flytter ind", nu residerer i kvarteret. 

For Caroline Fleming har før været kendt for at fyre en ordentlig fest af.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Joachim og Marie deltog for fire år siden i Caroline Flemings kæmpe 40-årsfest på Valdemars Slot, så de kender hendes festlige væsen. (Foto: Claus Poulsen)

Da den nu 44-årige jetsetter fyldte 40, inviterede hun intet mindre end 180 gæster – blandt dem prins Joachim og prinsesse Marie – til en gigantfest på Valdemars Slot, hvor de indbudte kom udklædt som engle, alfer og adelsmænd i overensstemmelse med festens tema "Eventyr".

Om nøgleoverdragelsen til Caroline Fleming bliver et eventyr eller et mareridt for naboerne – og husets ejer prins Joachim – kan kun tiden og Flemings festgen vise.

Læs meget mere om kongehuset i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close