Hollywood 17. juli 2018

Caroline Fleming mindes afdød "Ladies of London"-veninde

"Ladies of London"-stjernen Annabelle Neilson døde i går i en alder af 49 år. Nu mindes Caroline Fleming den britiske realitystjerne, som hun arbejdede sammen med i anden sæson af "Ladies of London"
Foto: All Over Press

"Ladies of London"-stjernen Annabelle Neilson døde i går i sit hjem i London. Hun blev 49 år gammel.

Den tidligere model var med i de to første sæsoner af den populære realityserie "Ladies of London", og i anden sæson kunne hun opleves sammen med danske Caroline Fleming.

Nu går Caroline ud sender en sidste hilsen til sin afdøde veninde.

Det gør hun på Instagram. 

- Min kære Tinky, ingen ord kan beskrive, hvor ked af det jeg er over at miste dig. Din søde og kærlige sjæl vil blive savner. Det er svært at tænke sig til, at du ikke længere er her. Vi snakkede sammen i onsdags, og vi planlagde at spise frokost sammen i næste uge, og i stedet er det dagen for din begravelse. Jeg elskede dig fra det øjeblik, hvor jeg mødte dig. Det specielle venskab vi havde, er jeg så taknemmelig for. Min far så også op til dig, og jeg ved, at han vil være sammn med dig i himlen. Hvil i fred min elskede ven. Alle vores minder er forevigt i mit hjerte, skriver Caroline Fleming på Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Annabelle Neilson var med i de to første sæson af realityshowet "Ladies of London", i anden sæson fik hun blandt andet selskab af danske Caroline Fleming. 

Før hun blev realitystjerne, var hun model, og hun var tætte veninder med modeller som Kate Moss og Naomi Campbell. 

Hun var også gode venner med designeren Alexander McQueen frem til hans død i 2010. 

- Han var min bror, min kæreste, min soulmate. For det meste kaldte folk mig for Mrs McQueen. Oftest delte vi seng, fortalte Neilson om Alexander McQueen tilbage i 2015. Hun var den sidste person, der så ham i live inden sin død.

Annabelle Neilson var gift med milliardæren Nat Rothschild fra 1994 til 1997. Hun havde ikke nogen børn.

Dødsårsagen er endnu ikke blevet offentliggjort. 

Foto: All Over Press

Annabelle Neilson var med i de to første sæsoner af "Ladies of London" (Foto: All Over Press) 

Annabelle Neilson var med i "Ladies of London" frem til sæson to, hvor seerne kunne følge hendes kamp, efter hun havde været ude for en rideulykke.    Her brækkede hun blandt andet sit bækken.    I serien kunne man også følge den fejde, som Annabelle havde med Caroline Stanbury. Fejden startede, da Caroline troede, at Annabelle prøvede at få vendt resten af kvinderne mod hende.    - Jeg fortryder, at jeg nogensinde har haft den kvinde i nærheden af mig, og den måde, som hun behandler andre og sine ansatte siger det hele, sagde Annabelle om Caroline, da hun forlod TV-showet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold