Nyheder12. juni 2016

Maries uartige party: Skandalefest

Prinsessens havefest i hjemmet nord for København udviklede sig til en regulær nabokrig, da først de royale diskorytmer bragede ud over velhaverkvarteret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-98990_cis_p0.jpg

- Jeg ringer snart efter politiet. Det larmer så frygteligt i hele området!

På eksklusive Emiliekildevej nord for København er man tilsyneladende ikke vant til store havefester. I hvert fald var naboerne mildest talt rasende, da prinsesse Marie noget forsinket i weekenden fejrede sin 40-års fødselsdag. En helt eksklusiv liste af kendte danskere var lørdag aften inviteret til havefest, hvor musikken til stor fortrydelse for naboerne ikke bestod af afdæmpede strygere og harpekor.

Tværtimod. Som havde det været en ustyrlig gymnasiefest, blev bassen allerede om eftermiddagen – før gæsterne var ankommet – skruet op på maks., og her gik det da også galt.

– Jeg bor lige i nærheden. Gider I skrue ned for musikken?! rasede en fortørnet nabo i porttelefonen, en times tid før festen for alvor tog fart.

Samtaleanlægget ved gitterporten foran den lange indkørsel til Joachim og Maries nye palæ er udefrakommendes eneste mulighed for at kommunikere med husets feststemte beboere. Men lige lidt hjalp det. Da først de mange prominente gæster med Alexandra, Caroline Fleming og ikke mindst kronprins Frederik i spidsen var ankommet, blev forstærkeren for alvor skruet op.

Først på aftenen festede Joachim, Marie og vennerne til nutidens popsange, men da mørket faldt på, var det, som om kronprins Frederik fik sin noget mere rockede smag koblet til anlægget. AC/DC, Aerosmith og Lynyrd Skynyrd var bare noget af den hårde tråd, som blev den sidste dråbe, der fik naboernes temperament til for alvor at koge over på årets hidtil varmeste dag.

– Jeg ringer snart efter politiet! udbrød en frustreret dame, som luftede sin hund på Emiliekildevej.

– Det larmer så frygteligt i hele området! sagde hun, før hun rystende på hovedet forsvandt.

Og der var alvor bag truslen, for en halv time efter kvindens svada fik den eksklusive 40-årsfest rent faktisk besøg af lovens lange arm. Lidt over midnat trillede to betjente nysgerrigt forbi Emiliekildevej 19A, hvor prinseparret bor, og parkerede få meter væk som for at lytte efter de tunge basrytmer.

Nordsjællands Politi bekræfter over for SE og HØR, at der i løbet af aftenen var indgivet hele to anmeldelser.

– Vi konstaterede så, at der ikke var musik, da patruljebilen nåede frem, fortæller pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr til SE og HØR.

Kort før politiets ankomst kl. 00.40 havde de royale værter haft realitetssans nok til at skrue ned for løjerne, så efter fem minutter trillede politiet videre, og der var igen fri leg. På det tidspunkt havde selskabet dog festet i haven siden kl. 17, så gæsterne begyndte at sive, og naboerne nord for København kunne endelig ånde lettet op.

Se billeder i galleriet herunder:

prinsesse Maries fødselsdag

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_106.png

Sponsoreret indhold