Vil redde ægteskabet: Detaljer om Kim og Kanyes hemmelige ferie

Søndag var Kardashian West-familien atter samlet, da de sammen tog på ferie

Kilder tæt på parret afslørede dengang, at familieferien var et forsøg på at redde den 43-årige rapper og 39-årige selfie-dronnings ægteskab, der på det seneste har været under gevaldigt pres. 

Der er ikke kommet mange flere detaljer frem om parrets "make or break"-ferie, men nu kan amerikanske TMZ løfte sløret for lidt detaljer. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Tilliden mellem Kim Kardashian og Kanye West har lidt et gevaldigt knæk, efter han valgte at udlevere dybt personlige detaljer fra deres forhold til et vælgermøde i South Carolina. Foto: MEGA

Kilder fortæller til det amerikanske medie, at familien er fløjet til en caribisk ø, hvor de bor et sted, som kilderne beskriver som "et fort". 

Familien, der ellers ofte bliver fotograferet på gader og stræder, ønsker nemlig at være fuldstændigt afskærmede, mens de redder trådene i deres ægteskab ud. 

Kilder fortæller desuden til TMZ, at det ikke kommer til at være en weekendtur, men at familien trækker stikket i en længere periode. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

TMZ erfarer desuden, at selvom parret har meget at diskutere, så taler de ikke om politik. 

Det er angiveligt et yderst ømt punkt i parrets ægteskab. Kanye West har nemlig gjort det klart, at han fortsætter sin mission mod Det Hvide Hus, og selv hvis Kim Kardashian skulle have noget imod det, så skulle det angiveligt været et punkt, som ikke er til forhandling. 

Parrets nedtur startede, da West til et vælgermøde forrige søndag udleverede detaljer fra han og hustruens privatliv.

For at gøre ondt værre fortsatte han i et par massive Twitter-rants, og skilsmisserygterne har i den grad floreret

Efterfølgende talte Kim ud om sin mands bipolare lidelse, og Kanye har også været ude at undskylde over for sin kone

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close