Kanye West sender undskyldning til Kim Kardashian: Tilgiv mig

Den ene vanvittige udtalelse efter den anden er kommet fra rapper og selverklæret præsidentkandidat Kanye West i løbet af den seneste uge, og nu undskylder den 43-årige musiker til sin kone, Kim Kardashian. 

Undskyldningen kommer, efter han til en offentlig kampagnerally og vælgermøde i den amerikanske delstat South Carolina fortalte den særdeles private historie om, hvordan parret overvejede en abort, da Kim blev gravid med deres barn, datteren North West. 

- Jeg vil gerne undskylde til min kone, Kim, for at have offentliggjort noget, der var en privat sag, skriver Kanye West på sin Twitter-profil. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Kanye West brød helt sammen til sit første vælgermøde i South Carolina sidste søndag. Her fortalte han blandt andet, hvordan han havde overvejet "at slå sin datter ihjel". (Foto: MEGA)

- Jeg passede ikke på hende, som hun har passet på mig. Til Kim vil jeg gerne sige, at jeg ved, jeg sårede dig. Please tilgiv mig. Tak for altid at være der for mig. 

Efter Kanyes sammenbrud til vælgermødet sidste søndag, hvor Kanye delte ud af helt private detaljer i sit liv, har ægteskabet mellem Kim Kardashian og Kanye West fået en del mere opmærksomhed end normalt. 

Det sker blandt andet, efter Kanye på Twitter kom med udtalelser om, at han i mere end 1,5 år har forsøgt at blive skilt fra sin 38-årige realityhustru.

Ifølge en kilde tæt på parret er Kanye dog ikke den eneste, der gerne vil ud af ægteskabet. Kim mener eftersigende også, at ægteskabet mellem dem er forbi og vil også skilles fra Kanye.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kanye West opholder sig i disse dage her på sin West Lake-ranch, hvor han for nylig fik besøg af Justin Bieber. (Foto: MEGA)

De tweets er sammen med andre tweets, hvor Kanye blandt andet kalder sin svigermor, Kris Jenner, for Kris Jong-Un blevet slettet.

Kim delte for få dage siden siden tanker om mandens heftige udtalelser, hvor hun blandt andet påtalte, at Kanye lider af bipolaritet - en psykisk lidelse, der ifølge Kim kan være enormt svær og smertefuld at forstå og håndtere for pårørende. 

I samme udtalelse kalder hun ham et geni og takker folk omkring hende for deres bekymring for Kanyes velbefindende. 

Kanye West opholder sig i disse dage på sin ranch i Wyoming, hvor han blandt andet har haft besøg af popstjernen Justin Bieber. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close