Kanye West afslører: Vil skilles fra Kim Kardashian

Noget tyder på, at det ikke er helt nemt at være Kanye West for tiden.

For ikke nok med, at han i øjeblikket lægger alle kræfter i for at få fingrene i den fornemme titel som USA’s præsident, så er Kanye heller ikke bleg for at afsløre diverse detaljer fra sit og Kardashian-fruens privatliv.

Ved et vælgermøde i delstaten South Carolina i søndags afslørede den garvede ordsmed, hvordan han og Kim Kardashian i sin tid overvejede en abort, da Kim var gravid med datteren North:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kanye West brød helt sammen, da han talte ved vælgermødet i South Carolina i weekenden.
Foto: MEGA

- Jeg var lige ved at dræbe min datter, proklamerede han grædende, mens han iført skudsikker vest talte til de mange fremmødte tilhørere.

Rapperens sammenbrud vakte selvsagt enorme mængder opmærksomhed – men det gjorde også en række Tweets med flere detaljer om privatlivet i Kardashian-/West-familien.

Senest afslører Kanye West nemlig, at han i mere end halvandet år har forsøgt at blive skilt fra sin ”Keeping Up With the Kardashians”-hustru.

Det viser en række Tweets, som dog sidenhen er blevet slettet, skriver britiske The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kim Kardashian og Kanye West har været gift siden maj 2014.
Foto: MEGA

- Jeg har forsøgt at blive skilt fra Kim, siden hun mødtes med Meek, skriver Kanye blandt andet og refererer til et møde om retfærdighed for kriminelle, som hans realityhustru havde med rapperen Meek Mill tilbage i november 2018 i Los Angeles.

Og det er således dette møde mellem Kim og den tidligere kriminelle rapper Meek Mill, hvis borgerlige navn er Robert Rihmeek Williams, som Kanye West refererer til i sit Tweet.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Udover sin afsløring om skilsmisseønsker lægger ”Stronger”-rapperen desuden heller ikke skjul på, at svigermoren Kris Jenner ikke har mange stjerner hos Kanye.

I endnu et Tweet går rapperen endda så vidt, at han kalder Kris Jenner for Kris Jong-Un – naturligvis med reference til Nordkoreas øverste leder Kim Jong-Un.

Kim Kardashian er selvsagt rasende over rappergemalens mange udbrud. Og en kilde tæt på familien afslører da også, hvad hun særligt er vred over:

- Hun var mest sur over, at Kanye sagde, at Kris ikke må være omkring børnene. Intet kunne være længere væk fra sandheden. Kris er en vigtig del af børnenes liv, og Kim elsker det bånd, de har, fortæller kilden ifølge People.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close