Efter Kanyes sammenbrud: Endelig bryder Kim Kardashian tavsheden

(Foto: MEGA)

Siden rapper Kanye West, 43, for få dage siden brød fuldstændig sammen til et vælgermøde i delstaten South Carolina i weekenden, er det kun blevet værre for den celebre familie.

Den garvede ordsmed har i hvert fald ikke holdt sig tilbage med hverken afsløringer om privatlivet i Kardashian-klanen eller hans uforbeholdne meninger om særligt svigermoren Kris Jenner.

Alt sammen på Twitter.

Kanye West brød helt sammen til et vælgermøde i South Carolina i weekenden.
Foto: MEGA

Desuden er det da heller ingen hemmelighed, at Kanye West i årevis har kæmpet med sit mentale helbred – og for blot to år siden blev han diagnosticeret med bipolar lidelse.

Mens Kanye West har givet den gas med Tweets, har ”Keeping Up With With the Kardashians”-hustruen været ganske tavs.'

Og måske er det opråbene fra den garvede realitystjernes fans efter en reaktion, der endelig har fået Kim Kardashian til at tage bladet fra munden.

- Som mange af jer nok ved, lider Kanye af en bipolar lidelse, skriver Kim Kardashian til sine mere end 180 millioner følgere i en story på Instagram.

Herefter understreger den succesfulde Kardashian-søster, at hun i den grad forsøger at beskytte parrets fire børn midt i kaosset – men også Kanye, der har brug for privatliv, når det kommer til helbreddet.

Samtidig forsvarer hun sin rappergemal gennem seks år:

[node:advert-in-body_3

- Dem, som er tæt på Kanye, kender hans hjerte og ved, at hans ord ikke altid hænger sammen med hans handlinger, forklarer hun.

Desuden lægger hun heller ikke skjul på, at hun og resten af familien har vanskeligt ved at tackle situationen:

- Dem som kender til mental sygdom og endda tvangsadfærd, ved, at familien er magtesløs.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close