Kendte25. juli 2020

Vild udvikling: Kim Kardashian og Kanye West vil begge skilles

Alt tyder på, at livet mildest talt er kaotisk i den celebre Kardashian-klan. Nu forlyder det nemlig, at Kanye West, 43, og Kim Kardashian, 39, længe har overvejet skilsmisse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden søndag, hvor Kanye West brød godt og grundigt sammen i gråd til et vælgermøde i den amerikanske delstat South Carolina og efterfølgende delte bizarre udsagn på Twitter, har ægteskabet mellem rapperen og hustru Kim Kardashian i den grad været i fokus.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/2014_lacma_art_film_gala_honoring_barbara_kruger_and_quentin_tarantino.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Det skriver People.

En kilde fortæller angiveligt til mediet, at Kim og Kanye i flere uger har talt om, at de begge føler, ægteskabet mellem dem er forbi.

Samme kilde understreger desuden, at diskussionen om ægteskabet længe har været i gang, men at parret nu forsøger at finde den bedst mulige løsning af hensyn til parrets fire børn: North, syv, Saint, fire, Chicago, to, og Psalm, et.

Noget tyder altså på, at det ikke blot er den garvede ordsmeds nylige sammenbrud og diverse tweets, der alene er årsagen til et muligt brud mellem parret.

På Twitter gav Kanye West blandt andet sin svigermor Kris Jenner øgenavnet Kris Jong- Un. Naturligvis med reference til Nordkoreas øverste leder Kim Jong-Un.

Et tweet, der sidenhen er blevet slettet fra det sociale medie.

Det er selvsagt stadig usikkert helt vide sig sikker på, hvad fremtiden bringer for den berømte Kardashian-familie.

Sikkert er det dog, at Kanye West på nuværende tidspunkt kæmper alvorligt med sin bipolare lidelse, og at hans seneste udbrud og uforbeholdne meninger får konsekvenser.

Sponsoreret indhold