Vild udvikling: Kim Kardashian og Kanye West vil begge skilles

Siden søndag, hvor Kanye West brød godt og grundigt sammen i gråd til et vælgermøde i den amerikanske delstat South Carolina og efterfølgende delte bizarre udsagn på Twitter, har ægteskabet mellem rapperen og hustru Kim Kardashian i den grad været i fokus.

Og det er da heller ikke mange dage siden, at Kanye West selv afslørede, at han i mere end halvandet år har forsøgt at blive skilt fra sin ”Keeping Up With the Kardashian”-kone.

Nu er der imidlertid noget, der tyder på, at parret sammen har forsøgt at få en skilsmisse på plads.

Foto: MEGA

Det skriver People.

En kilde fortæller angiveligt til mediet, at Kim og Kanye i flere uger har talt om, at de begge føler, ægteskabet mellem dem er forbi.

Samme kilde understreger desuden, at diskussionen om ægteskabet længe har været i gang, men at parret nu forsøger at finde den bedst mulige løsning af hensyn til parrets fire børn: North, syv, Saint, fire, Chicago, to, og Psalm, et.

Noget tyder altså på, at det ikke blot er den garvede ordsmeds nylige sammenbrud og diverse tweets, der alene er årsagen til et muligt brud mellem parret.

På Twitter gav Kanye West blandt andet sin svigermor Kris Jenner øgenavnet Kris Jong- Un. Naturligvis med reference til Nordkoreas øverste leder Kim Jong-Un.

Et tweet, der sidenhen er blevet slettet fra det sociale medie.

Det er selvsagt stadig usikkert helt vide sig sikker på, hvad fremtiden bringer for den berømte Kardashian-familie.

Sikkert er det dog, at Kanye West på nuværende tidspunkt kæmper alvorligt med sin bipolare lidelse, og at hans seneste udbrud og uforbeholdne meninger får konsekvenser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close