Kanye West i tårer: - Jeg var lige ved at dræbe min egen datter

Foto: MEGA

Siden Kanye West den 4. juli annoncerede, at han stiller op til det amerikanske præsidentvalg, har der hersket tvivl om, hvorvidt der var sandhed bag ordene eller ej

Søndag holdt den 43-årige rapper dog sit første vælgermøde i den amerikanske delstat South Carolina, og det tyder altså på, at hitmageren stiler mod Det Hvide Hus. 

Under mødet luftede West sin mening om abort, og her åbnede han op for en virkelig privat historie. 

- I biblen står der: "Du må ikke dræbe". Jeg husker, at min kæreste (Kim Kardashian, red.) ringede til mig og skreg og græd, og jeg tænkte bare, fordi jeg på det tidspunkt var rapper og langt ude og havde forskellige kærester... og hun sagde: "Jeg er gravid". Og jeg sagde: "Yes!", og så sagde jeg "Åh nej", fortalte en nærmest manisk West til vælgermødet. 

- Hun græd... og i en måned og to måneder og tre måneder talte vi om ikke at få dette barn. Hun havde pillerne i hånden, du ved de piller, som man tager, og så er barnet væk, tilføjer rapperen, der i løbet af sin tale også brød sammen i gråd. 

West, der nu har fire børn med hustruen Kim Kardashian, afslørede, at det var et tegn fra Gud, der gjorde, at de valgte at beholde barnet. 

- Jeg er i min lejlighed, faktisk den hvor min kone blev overfaldet, og jeg har min bærbare computer tændt, og jeg har alle mine kreative ideer, mine sko, min næste sang... så går skærmen i sort, genkaldte han. 

- Og Gud sagde: "Hvis du f*cker med min vision, så f*cker jeg med din". Og så ringede jeg til min kone og sagde: "Vi skal have denne baby". 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det var en følelsesladet Kanye West, der, iført skudsikker vest, holdt sit første vælgermøde. Foto: MEGA

- Jeg var lige ved at dræbe min egen datter, råbte Kanye West to gange i løbet af sin tale, hvor han også afslørede, at han var tæt på ikke at komme til verden.

- Min mor reddede mit liv. Min far ville abortere mig. Min mor reddede mit liv, der ville slet ikke have været nogen Kanye West, fordi min far havde for travlt, afslørede West, der sammen med Kim Kardashian har børnene North på syv, Saint på fire, Chicago på to og Psalm på et år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close