Kanye West efter vanvittig tale: Kim prøver at få mig indlagt

Foto: MEGA

Kanye West trak i går overskrifter, da han holdt en vanvidstale til sit første vælgermøde i South Carolina

Her afslørede den 43-årige rapper, at han og hustruen Kim Kardashian havde overvejet en abort, da de ventede deres første barn, North West. 

West brød blandt andet sammen i gråd og gentog "Jeg var lige ved at dræbe min egen datter" adskillige gange. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Iført en skudsikker vest holdt Kanye West en opsigtsvækkende tale til sit første vælgermøde. Foto: MEGA

Efter den meget udleverende tale er Kim Kardashian selvsagt rasende, men det betyder ikke, at Kanye West stopper med at rable løs. 

Mandag slog rapperen sig således løs på Twitter, hvor han bestemt ikke lagde bånd på sig selv. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Kim prøvede på at flyve til Wyoming (hvor parret har et landsted, red.) med en læge for at låse mig inde som filmen "Get Out", fordi jeg græd om at redde min datters liv i går, skriver han på Twitter, hvor fingrene virkelig kom på gled i adskillige tweets. 

I tweets, der efterfølgende er blevet slettet, skrev han også om sin svigermor Kris Jenner, som angiveligt ikke må se han og Kims børn. 

- Kris, du skal ikke lege med mig, dig og calmye (Kris' kæreste Corey Gamble, red.) må ikke være i nærheden af mine børn. I har alle forsøgt at få mig låst inde. 

Kanye West, der sammen med Kim Kardashian har fire børn, har tidligere afsløret, at han er blevet diagnosticeret som bipolar

- Der er disse øjeblikke, hvor de putter dig i… de lægger dig i håndjern, de medicinerer dig, de lægger dig i sengen, og de afskærer dig fra alle, du kender. Det er noget, jeg er glad for at have oplevet, for så kan jeg begynde at ændre det, fortalte en ærlig West tilbage i 2019. 

- Når du er i en sådan tilstand, skal du have nogen, du stoler på. Det er både ondt og primitivt at gøre det på den måde, forklarede Kanye West.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close