Kendte 27. februar 2019

Sarah Grünewald single: Derfor skal hun skilles

Efter fem års ægteskab er det slut mellem ”Vild med dans”-baben Sarah Grünewald og dj’en Rasmus Backhaus.
(Foto: Thomas Laursen)
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

(Foto: Dan Mariegaard)

Sidste gang vi så eksparret sammen, var til premieren på ”Bohemian Rhapsody” i november. (Foto: Dan Mariegaard)

– Ras og jeg har truffet verdens sværeste, men vigtigste beslutning – det at gå fra hinanden.

I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte, som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden, skriver Sarah GrünewaldInstagram.

TV2-værten, der for nylig fyldte 35 år, understreger, at de to forældre stadig er bedste venner, men bruddet og den ubeskrivelige smerte kommer efter perioder, hvor forholdet mellem hende og den ti år ældre dj har været i strid modvind.

Jeg er ikke sød

Sidste år fortalte Sarah Grünewald åbenhjertigt, hvordan parret gik til parterapeut for at få styr på ægteskabet, som ikke altid var en dans på roser. Ekstra belastning gav det, da sønnen Luis kom til verden med læbe-gane-spalte, som bød på flere operationer for den lille fyr.

– Vores forhold bliver udfordret, når vi glemmer at passe på hinanden. Det, vi har sammen, er så hamrende værdifuldt, og det skal der passes på.

– Så efter vi fik Luis, og der ikke har været tid og overskud nok til at tale sammen ... har vi brug for at trække stikket og sidde og kigge lidt på hinanden, tage ud og spise eller gå en tur, når den lille er afleveret i vuggestuen, forklarede hun til Eurowoman.

(Foto: Thomas Laursen)

Parret fik sønnen Luis for to år siden. (Foto: Thomas Laursen)

Og det var ikke bare dansebaben, der havde brug for professionel hjælp. Også den nu tidligere gemal Rasmus Backhaus var med på terapeutideen.

– Det lyder lettere sagt end gjort lige at finde hinanden. Når vi står op om morgenen, går den lavpraktiske maskine i gang, og hvis overskuddet og olien til maskinen mangler, kan det føles, som om vi skal til at bestige et bjerg. Så kan vi da sagtens komme til at skændes om, hvem der har glemt at købe mælk, fortalte han.

Sarah Grünewald, som har været i alkoholbehandling og levet et udsvævende liv, før hun mødte sin dj, indrømmer da også blankt, at hun ikke altid er lige nem at leve sammen med.

– Jeg har ikke været en sød kæreste førhen. Jeg kunne være rigtig egoistisk, for jeg har altid følt mig mere værd end dem ... Jeg fylder rigtig meget, jeg har meget temperament og gør krav på at være mig, hvilket kan være frygteligt i et parforhold, har hun tidligere fortalt til ALT for damerne.

(Foto: Dan Mariegaard)

Kys mig! I starten var Rasmus Backhaus tit med til ”Vild med dans”, men i de senere år har han ikke vist sig så meget i studiet. (Foto: Dan Mariegaard)

Usexet dagligdag

I det hele taget virker det, som om dagligdagen, hvor de to turtelduer efter sønnens fødsel ikke længere bare har kunnet tage i byen til den lyse morgen eller hoppe på et fly med timers varsel, har tæret på forbindelsen.

– I starten er det enormt usexet, fordi man skal arbejde sammen, og det kan være ret svært for ægtefæller. Man ligger jo heller ikke og knalder på et kontor. Det bliver meget praktisk, og der bliver skruet ned for det legende, for spontaniteten, letheden, humoren og overskuddet, har Grünewald tidligere forklaret magasinet Main.

(Foto: Thomas Laursen)

Den veldrejede vært var spændt op til fest, da der forleden var ZULU Awards. (Foto: Thomas Laursen)

Hverken Sarah Grünewald eller Rasmus Backhaus har yderligere kommentarer til bruddet.

Læs mere om TV-værtens økonomi og se lækre billeder af hende i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold