Sarah Grünewald gik i behandling: Jeg drak for meget

Sarah Grünewald

Sarah Grünewald

(Foto: All Over)

Da Sarah Grünewald mødte Rasmus Backhaus, havde hun en tendens til at undertrykke sine følelser med alkohol og heftige byture. 

Det endte med, at hun søgte behandling for sit alkoholmisbrug.

Det fortæller hun i et ærligt interview i denne måneds udgave af Eurowoman.

Åbenbaringen for Sarah kom, da hun havde fundet sammen med Rasmus Backhaus. Og med ny lejlighed og nyt job som "Vild med dans"-vært, havde hun alle forudsætninger for at være lykkelig, men alligevel var der noget, der var galt. 

- Jeg drak for meget, og jeg drak ikke som andre mennesker. Jeg havde ingen stopklods, fortæller Sarah i interviewet

Det var ikke hver dag, at hun drak. Men ved festlige lejligheder og i weekenderne. Alligevel valgte Sarah Grünewald at søge behandling for sit misbrug.

- Andre går i behandling for at blive ædru og clean resten af deres liv. Det var ikke det, jeg havde brug for. Jeg havde brug for at finde en stopklods. Nu ved jeg, hvornår jeg ikke skal tage i byen, og hvornår jeg skal passe på mig selv, fortæller Sarah.

For Rasmus Backhaus kom det som lidt af et chok, at Sarah havde et misbrugsproblem.

- Sarah var jo velfungerende, stod op om morgenen og gjorde, hvad hun skulle, der var ingen alarmklokker, der ringede, fortæller Rasmus Backhaus til Eurowoman. Han støttede hende i øvrigt igennem hele forløbet. 

Humor holder ægteskabet stærkt

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift i 2014. Sidste år kom sønnen Luis så til verden.

Og den kønne TV-vært ved godt, hvad hun sætter pris på hos sin mand. Hjemme hos gemalen Rasmus Backhaus er humoren nemlig også i højsædet.

– Jeg er så taknemmelig over, at jeg har en mand, der får mig til at grine fra morgen til aften. Vi ville slet ikke være kunnet komme igennem de første seks måneder med et nyfødt barn, hvis vi ikke havde humor, fortalte Sarah Grünewald til SE og HØR i foråret
 
Sarah Grünewald har ikke kun givet den som TV-vært de seneste år. Hun er nemlig også model og skuespiller. Frem til 2015 havde hun stor succes med rollen som Mie i Zulu-serien "Tomgang". 
 
Du kan se flere billeder af Sarah Grünewald i galleriet herunder

Super sexede Sarah Grünewald

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close