Nyheder13. februar 2019

Kærligheden brast: Sarah Grünewald og manden går hver til sit

Sarah Grünewald og ægtemanden Rasmus Backhaus går hver til sit efter flere års parforhold. Sammen har de sønnen Luis, der kom til verden i marts 2016
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180301_dm_nyt_vmd_vaertspar_028.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Ægteparret Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus har taget deres liv sværeste beslutning: De skal skilles.

Det fortæller "Vild med dans"-værtinden selv på sin Instagram-profil, hvor hun kalder beslutningen "verdens sværeste, men vigtigste":

- I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden, skriver Sarah Grünewald, 35, som kommentar til det billede, hun onsdag kort før middag lagde på sin Instagram-profil.

Billedet viser hende sammen med Rasmus Backhaus og sønnen Luis, som parret fik i marts 2016.

- Vores lille familie, er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed. Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. - Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden. Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus begyndte at date i 2013. Rasmus Backhaus, der arbejder som dj, har tidligere fortalt, hvordan parret i sin tid mødte hinanden: - Vi mødte hinanden til en privatfest, hvor vi faldt i snak. Jeg faldt fuldstændigt for hende. Lige på stedet. Hendes umiddelbarhed, hendes nærhed og hendes væsen. Det var dejligt, har han tidligere fortalt. Artiklen fortsætter under billedet...
https://imgix.seoghoer.dk/sh-65633.jpg
 (Foto: Aller Media)
Rasmus og Sarah blev gift i 2014 og har sammen en søn ved navn Luis. Foto: Aller Media Parret blev gift i 2014, blot seks måneder efter Rasmus Backhaus gik på knæ i januar det år. Sarah Grünewald fortalte inden brylluppet, hvordan Rasmus Backhaus friede - det skete under en romantisk ferie til Thailand, hvor Rasmus Backhaus havde lokket hende med ud på en kajaktur, hvor de havde fundet en øde bounty-strand: - Jeg gik rundt i min bikini - eller noget af den i hvert fald - og tog billeder, da Rasmus lige pludselig sad på knæ foran mig og spurgte om jeg ville gifte mig med ham, fortalte Sarah Grünewald til SE og HØR i januar 2014 - kort efter frieriet.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold