Nyheder6. juli 2016

Grünewalds søn skal opereres flere gange: - Mere omfattende end vi troede

’Vild med dans’-værtinden Sarah Grünewald blev tidligere på året mor til en lille dreng med læbe-ganespalte. Først regnede hun med, at lille Luis kunne nøjes med én operation, men det er desværre ikke tilfældet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/grunewald.jpg
 (Foto: All Over)

I slutningen af marts blev ’Vild med dans’-værten Sarah Grünewald og hendes kæreste Rasmus forældre til en dreng. Men den lille dreng får en lidt hårdere start på livet end andre babyer.

Lille Luis er nemlig født med læbe-ganespalte og står over for ikke bare én, men hele tre operationer.

Til at begynde med troede de nybagte forældre ellers, at én operation var nok – men det er desværre ikke tilfældet.

Det fortalte Sarah Grünewald til SE og HØR tirsdag aften, da hun havde taget ”fri” fra bleskift og babygråd og nød koncerten med Coldplay i Parken.

- Ja, det har desværre vist sig meget mere omfattende, end vi troede til at starte med, fortalte Sarah Grünewald.

Hej søde venner.... Jeg hedder Luis og jeg er lidt af en lækker karlMine forældre har ihvertfald ubeskrivelig stor optur over mig! Min læbe den skal opereres i August, og det er cool, for dem der skal gøre det er de bedste i hele Norden! Mor og far vidste godt fra scanningen at den var der, de vidste bare ikke hvor lækker jeg ville se ud med den! Anyways- ville lige ønske jer der skal ud at danse idag, en glædelig Distortion. Jeg orker det ikke rigtig. Har en fed sway jeg skal hjem at ligge i... helst i ble for det er virkelig varmt! Sender min mor afsted et par time Spalte kys her fr #lækreluis #smelter #optursbaby #renestekærlighed #lillechamp #Luis

Et billede slået op af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den

1. Jun 2016 kl. 3:51 PDT

Hun forventer, at lægerne vil flytte en flig af en knogle fra et andet sted på kroppen til lille Luis’ gumme. Første operation finder sted, når han er omkring 14 måneder. Senere venter der så endnu to operationer.

Selv om lille Luis derfor får en lidt hårdere start på livet end sine baby-venner, nyder Sarah Grünewald og kæresten hvert et minut med ham. Og hun er helt vild med sin lille guldklump.

- Jeg synes faktisk, at andre børn ser anderledes ud, og jeg kan virkelig godt lidt hans flap, siger den skønne TV-vært.

Se billeder af Sarah Grünewald i galleriet herunder:

Super sexede Sarah Grünewald

Sponsoreret indhold