Nyheder31. marts 2017

Sarah Grünewald: Humor holdt ægteskabet stærkt

Grin og store smil har været med til at holde konflikterne nede i Sarah Grünewalds og gemalens ægteskab.
Sarah Grünewald sammen med eksgemalen Rasmus Backhaus.
Sarah Grünewald sammen med eksgemalen Rasmus Backhaus.
 (Foto: All Over)

Den glade værtinde skal stå i spidsen, når seks komikerspirer skal kæmpe om førstepladsen i ”Comedy Fight Club Live” TV2 Zulu.

Sarah Grünewald var først i tvivl, om hun var den rigtige til værtsrollen, men er glad for, at hun takkede ja.

– Jeg er stor fan af at have det sjovt, og jeg bliver meget smittet af at være sammen med mennesker, som har en sjov tilgang til tingene, siger hun.

- Det er ikke kun på jobbet, griner den 33-årige brunette.

Hjemme hos gemalen Rasmus Backhaus er humoren nemlig også i højsædet.

– Jeg er så taknemmelig over, at jeg har en mand, der får mig til at grine fra morgen til aften. Vi ville slet ikke være kunnet komme igennem de første seks måneder med et nyfødt barn, hvis vi ikke havde humor, siger Sarah, som blev mor til Luis i marts sidste år.

Sønnike er ikke typen, der spilder tiden på lange middagslure og uafbrudt nattesøvn. Og det har skabt grobund for nogle ret komiske situationer derhjemme.

– Hvad jeg ikke har fundet i vores køleskab og i vores vaskemaskine, fortæller Sarah Grünewald til SE og HØR og fortsætter:

- Mine kashmirtrøjer er krympet, fordi Rasmus har vasket dem på 60 grader, men vi har været gennemtrætte, og der har humor hjulpet os igennem, siger den tidligere "Vild med dans"-værtinde, som generelt ser tingene fra den lyse side.

– Hvis jeg som kvinde lige pludselig begynder at skælde min mand ud, fordi han giver vores søn et kødben, som han egentlig ville give til hunden, så ville vi have et problem, for det er bare en ud af 20 ting, man gør, når man ikke får sin nattesøvn, fortæller hun.

Sarah Grünewalds søn havde læbe-ganespalte ved fødslen og dermed var amning på traditionel vis udelukket.

Læs hele interviewet med skønne Sarah Grünewald i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold