Nyheder26. august 2013

"Vild med dans"-værten: Sådan blev hun scoret

Læs hvordan Sarah Grünewald blev charmeret af kødmarkedet for fire måneder siden
Han er en heldig mand, ham Rasmus Backhaus
Han er en heldig mand, ham Rasmus Backhaus
 Foto: All OverHun er kategorien over mega laber og kommer helt sikkert til at pynte ved siden af storcharmøren Claus Elming, når 10. sæson af "Vild med dans" går i luften den 13. september.

Men selv om det meste af Danmarks befolkning kan blive enige om, at smukke Sarah Grünewald er lidt af en godte, var det altså ikke udseendet, hendes nye fyr, Rasmus Backhaus faldt for. Det fortæller han i følge fyens.dk til Newspack.

- Vi mødte hinanden til en privatfest, hvor vi faldt i snak. Jeg faldt fuldstændigt for hende. Lige på stedet. Hendes umiddelbarhed, hendes nærhed og hendes væsen. Det var dejligt, fortæller han.

Se frække Sarah Grünewald i lesbisk kys

Derfor inviterede han sin flirt hjem i hjemlige gemakker, hvorefter det går op for ham, at det ikke bare er et almindeligt visit, han har inviteret skønne Grünewald på.

- Det gik pludselig op for mig, at det var en date, da hun kom ind af døren.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f19180faa8eb414bb95efec440c3108e.jpg


Sarah Grünewald ser smuk og forelsket ud med Rasmus i hånden (Foto: All Over)

Det var ikke kun Rasmus, der var så begejstret for selskabet. Sarah gengældte, og parret har siden den yderst vellykkede date kaldt sig kærester.

Sarah Grünewald: Tisser i en spand

- Vi har været kærester i fire og en halv måned. Vi har ikke nogen planer om at flytte sammen. Der er ikke nogen af os, der har travlt med det. Vi synes begge to, at det er fedt at have hver vores sted. Det tager vi stille og roligt, siger Rasmus, der helt sikkert skal se kæresten i rollen som vært for det famøse lårsvingershow.

- Jeg har ikke set det så meget før, men det kommer jeg i hvert fald til nu, siger han.

Og mon ikke frøken Grünewald kan tiltrække lidt flere unge, mandlige seere?


Sponsoreret indhold