Rosalinde har styr på kærligheden: Forelsket i ung fyr

Lige nu er der et glædeligt gensyn med Fie på ”Badehotellet”. Men i de nye sæsoner er Rosalinde Mynster skrevet ud af serien. – Vi har altid snakket om, at det skulle være fem sæsoner, så havde jeg lyst til at stoppe der, siger den 28-årige skuespiller.

Lige nu er der et glædeligt gensyn med Fie på ”Badehotellet”. Men i de nye sæsoner er Rosalinde Mynster skrevet ud af serien. – Vi har altid snakket om, at det skulle være fem sæsoner, så havde jeg lyst til at stoppe der, siger den 28-årige skuespiller.

(Foto: Thomas Laursen)

Kærligheden kender ingen alder.

Det kan Rosalinde Mynster om nogen skrive under på. For det er ikke kun på ”Badehotellet” i rollen som Fie, at den 28-årige skuespiller forelsker sig. I den virkelige verden er der også sket noget på kærlighedsfronten.

Da 1. sæson af den populære TV2-serie blev optaget for seks år siden, var det den 18 år ældre filminstruktør Nikolaj Arcel, der fik Rosalindes hjerte til at banke ekstra hurtigt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rosalinde var kun 18 år, da hun faldt for den 18 år ældre Nikolaj Arcel. Aldersforskellen var ligegyldig for parret. – Når man møder kærligheden, er det meget enkelt, sagde hun dengang om forholdet til filminstruktøren, som også var hendes første rigtige kæreste. (Foto: Dan Mariegaard)

Kærligheden holdt dog ikke. Efter seks års sluttede forholdet. Han havde travlt med at instruere film i USA, mens hun knoklede i Danmark med blandt andet at optage ”Badehotellet”.

– Vi er desværre ikke kærester længere, sagde hun til Billed-Bladet i august 2015.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Morten Hemmingsen og Rosalinde Mynster i Badehotellet

På ”Badehotellet” er det kun Morten, der interesserer hendes rolle Fie. I alle fem sæsoner kæmpede hun for kærligheden til Morten Hemmingsen. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Med foråret kom kærligheden dog igen til Rosalinde i 2016. Her faldt hun pladask for digteren Andreas Pedersen.

– Han er virkelig sød og dejlig. Der findes så meget smalltalk overalt hele tiden. Man finder sjældent mennesker, man kan have oprigtigt gode samtaler med – hvor man går det der spadestik dybere og kan inspirere og virkelig forstå hinanden. Det er meget vigtigt for mig, at jeg får ny indsigt igennem de samtaler, jeg har med min kæreste. Selv om Andreas og jeg er meget enige, kan vi alligevel diskutere os frem til nye forståelser i livet, sagde Rosalinde dengang til ALT for damerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I et års tid var det digteren Andreas Pedersen, der fik Rosalinde til at smile forelsket. Eksparret gik fra hin-anden i foråret 2017. (Foto: Ritzau Scanpix)

Han betyder alt

Et års tid efter var det forhold fortid, men heldigvis var der stadig masser af kærlighed til Rosalinde. Det skulle vise sig, da hun en aften i begyndelsen af 2018 trådte ind på en bar.

Her stødte hun ind i musikeren Jakob Emil Pedersen.

– Jeg har ikke friet endnu, men vi mødtes på en bar, hvor jeg var charmerende, har Rosalindes 23-årige kæreste tidligere fortalt.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Jakob Emil Pedersen og Rosalinde Mynster.

I knap halvandet år har Jakob Emil Pedersen fået Rosalindes hjerte til at banke. (Foto: Thomas Laursen)

Jakob Emil Pedersen og Rosalinde Mynster

Der gik ikke lang tid, før de fik samme adresse, har en forelsket Rosalinde tidligere fortalt. (Foto: Thomas Laursen)

Siden da har parret nærmest været uadskillelige. De flyttede hurtigt sammen i hendes lejlighed, og de har netop brugt en stor del af foråret sammen i USA.

Her arbejder Jakob på et nyt album, som han laver under kunstnernavnet Springer. På samme måde bakker han op om Rosalinde, når hun har premiere på en film eller et teaterstykke.

– Det betyder alt, at han er her, har skuespilleren tidligere sagt om kærestens tilstedeværelse.

Efter fem sæsoner trængte Rosalinde Mynster til at prøve noget andet end ”Badehotellet”. Det betød, at hun i vinter spillede med i ”Amadeus” på Det Kgl. Teater.

Efter fem sæsoner trængte Rosalinde til at prøve noget andet end ”Badehotellet”. Det betød, at hun i vinter spillede med i ”Amadeus” på Det Kgl. Teater. (Foto: Lars H. Laursen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close