Nyheder17. august 2017

Rosalinde Mynster: Nørder stjæler hendes hjerte

Badehotel-silden Rosalinde Mynster går efter fyre med særlige interesser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosalinde-mynster.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke svært at forestille sig, at der sidder en del håndfulde ungersvende og funderer over, hvordan de kunne vinde den yndige Fies hjerte, når "Badehotellet" løber over skærmene.

Og nu har disse unge mænd fået en lille guide i det seneste nummer af Euroman, hvor den 26-årige skuespiller Rosalinde Mynster har givet interview.

- Jeg falder for nørdede mænd. Det er utroligt sexet, når mænd går op i noget, og man virkelig kan mærke, at de er passionerede omkring det, siger kvinden bag "frk. Fie", som indtil for nylig dannede par med den jævnaldrende digter Andreas Pedersen.

Før digteren var det den 44-årige filminstruktør Nikolaj Arcel, som havde vundet Rosalinde Mynsters gunst. Parret var sammen i seks år, men gik fra hinanden, efter Arcel havde arbejdet i lang tid på Hollywood-projekter.

Vil du være den næste i rækken, kan du heldigvis trøste dig med, at skuespilleren er ligeglad med, hvad det er for en nørdet viden, du ligger inde med.

- Hvis en mand virkelig har en lidenskab, er det altid spændende at høre ham tale om det, uanset om det så er mikrochips.

Som "Badehotellet"-nørder vil vide, vender Rosalinde Mynster tilbage på TV2 efter nytår, hvor femte sæson af den enormt populære TV-serie begynder.

Sponsoreret indhold