"Badehotellet"s Rosalinde Mynster: Vildt forelsket

Rosalinde Mynster danner par med digteren Andreas Pedersen.

Rosalinde Mynster danner par med digteren Andreas Pedersen.

(Foto: Thomas Laursen)

Skuespilleren bag den søde stuepige Fie i ”Badehotellet” afslører, at hun privat serverer sine retter for den 26-årige digter Andreas Pedersen.

De har været sammen i næsten et år, men Rosalinde Mynster har hele tiden holdt sin kæreste hemmelig for offentligheden. I det seneste nummer af ALT for damerne løfter hun dog sløret for sin store kærlighed.

– Og ja, okay – jeg har også en kæreste, der får mig til at smelte rigtig meget, forklarer Rosalinde, der privat er en del af det politiske kunstnerkollektiv Teater Tugt sammen med sin digterkæreste.

Parret lægger bestemt ikke skjul på, at forelskelsen blomstrer på bedste vis.

– Man finder sjældent mennesker, man kan have oprigtigt gode samtaler med – hvor man går det der spadestik dybere og virkelig forstår hinanden. Det er meget vigtigt for mig, at jeg får ny indsigt igennem de samtaler, jeg har med min kæreste, fortæller 26-årige Rosalinde Mynster til bladet.

I et interview med Politiken om sin første digtsamling forklarer Andreas Pedersen, at nogle af digtene i bogen ”Fryden” handler om kæresten, som han er ”tåbeligt forelsket i”.

Rosalinde forklarede ellers, da hun blev single i 2015, at hun ville være alene i en længere periode. 

– Jeg skal kun tage mig af mine egne følelser. Det er meget rart, når man har været i et forhold så længe, forklarede hun efter bruddet med instruktør Nikolaj Arcel, som hun dannede par med i seks år. 

Rosalinde Mynsters kæreste Andreas Pedersen. Foto: POLFOTO

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close