Nyheder7. marts 2018

Rosalinde Mynster: Jeg vil have børn

27-årige Rosalinde Mynster har travlt med karrieren, men det betyder ikke, at tankerne om at stifte familie er helt fjerne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosalinde-mynster_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I den kommende storfilm om 1. verdenskrig, ”I krig og kærlighed”, der får premiere senere i 2018, spiller Rosalinde Mynster rollen som Kirstine, der bliver efterladt alene med sin søn, fordi husbonden drager til fronten.

Privat har den 27-årige skuespiller endnu ikke prøvet kræfter med rollen som mor, men det kommer til at ske i fremtiden.

– Jeg har spillet mor før. Det er mærkeligt pludselig at være kommet i den alder, hvor man kan spille mor. Det er dejligt at spille, men det er noget andet, når man ikke er mor. Jeg tror ikke, man kan forstå, at man kan elske noget højere end sig selv, før man får et barn, siger Rosalinde Mynster og fortsætter:

- Jeg kan godt lide at spille mor. Jeg vil gerne have børn en dag. Det har jeg aldrig været i tvivl om, forsikrer ”Badehotellet”s dygtige stjerne, der med ”I krig og kærlighed” har kastet sig over endnu et periodedrama.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde-mynste3r.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
– Aksel er sød, lyder det fra den 27-årige skuespiller om den lokale dreng, der har fået rollen som hendes søn i filmen. (Foto: Dan Mariegaard)

Ligesom ”Badehotellet” foregår filmen, hun arbejder på i Sønderjylland, nemlig også for mange år siden.

– Jeg synes, det er enormt spændende at spille med i historiske film. Der er nogle udfordringer ved det, som kan udfordre karakteren yderligere, fortæller hun og fortsætter:

- Når man laver periodedramaer, kan man bruge historien til at forstå verden i dag. Hvad var det for et kvindeliv dengang, og hvordan kan vi bruge det til at forstå kvindeliv i dag? lyder det fra Rosalinde.

Sponsoreret indhold