Rosalinde om sin ældre kæreste: En gammel hippie

I fem år har Rosalinde og Nikolaj været et par

I fem år har Rosalinde og Nikolaj været et par

Foto: All OverSom bare 18-årige blev Rosalinde forelsket i den dengang 36-årige instruktør Nikolaj Arcel. Den store aldersforskel tænkte teenageren meget over:

- Jo jo, det synes jeg da var vildt underligt! Jeg kan huske, at jeg gik hjem til min mor og sagde: "Mor, det GÅR ikke! Han skal jo have en KONE! Fortæller Rosalinde til FEMINA.

Lars Ranthe fra Badehotellet scorer sin kone hver dag

Selvom Rosalinde Mynster, der i dag er 23, havde sine bekymringer om forholdet til den noget ældre mand, var det ikke nødvendigt:

- Så på en måde var det kompliceret - på en anden overhovedet ikke. Jeg havde måske forestillet mig, at det ville blive besværligt, men det er det aldrig blevet. Overhovedet. Vi nyder bare så meget at være os to og opleve verden sammen, og jeg tror, at vi har udviklet os meget i de år, vi har været sammen. Begge to, siger hun.

Ole Thelstrup spiller sig selv i Badehotellet

Skuespilleren og instruktøren har været et par i fem år nu. I halvandet år har de boet i Hollywood.

- Nikolaj og jeg har meget de samme værdier - han er sgu også en gammel hippie. Og det betyder meget for os begge to at fortælle historier, prøve at beskrive den verden, vi ser. Det er ligesom større end alt andet. Og det er dér, vi mødes, siger hun til damebladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close