Rørende Rosalinde Mynster: Sang for sygdomsramte far

Søren Spanning og Rosalinde Mynster

Søren Spanning og Rosalinde Mynster

(Foto: Claus Poulsen)

Det er ikke meget, offentligheden har set til den 66-årige skuespiller Søren Spanning, efter at han for tre år siden fik en hjerneblødning og lige siden har siddet i kørestol.

Men på grundlovsdag tog den populære film- og TV-stjerne sammen med sin kone Karen-Lise Mynster i Kongens Have for at se datteren Rosalinde Mynster optræde.

Den 26-årige ”Badehotellet”-stjerne skulle på scenen med en række andre kendte danskere til begivenheden ”En Romantisk Aften i Kongens Have”.

Og selv om der var opbakning fra mange mennesker, var det nok ganske særligt for Rosalinde, at hendes hårdtramte far var kommet for at høre hende.

Det har tydeligvis været et hårdt sygdomsforløb for Spanning, som kort inden hjerneblødningen bekæmpede kræftsygdommen leukæmi med en stamcelledonation.

– Det er ikke så godt. Jeg er lam i venstre side. Og jeg er vred over det endnu, sagde skuespilleren til Ekstra Bladet om hjerneblødningen, da han sidste år blev hædret med Osvald Helmuths Jubilæumslegat.

På fars dag kom der så lidt lys i mørket, da datteren sang for.

Se billederne fra dagen herunder:

Sammen med bl.a. Ghita Nørby, som læste H.C. Anderseneventyr op, og Annette Heick sang Rosalinde Mynster for et større publikum i strålende vejr. (Foto: Mikael Rieck) 
Søren Spanning er næsten ikke til at genkende. Blandt de mange stjernestunder på TV og film er roller i ”Krummerne”, ”Borgen”, ”Jul i Valhal” samt et væld af teatersucceser. (Foto: Mikael Rieck)
Sammen med sin lige så kendte kone Karen-Lise Mynster, 65, var Søren Spanning taget til koncert for at høre sin datter synge til ”En Romantisk Aften i Kongens Have”. (Foto: Mikael Rieck) 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close