Uhadada! Opdagede du også Jes Dorphs FRÆKKE julesweater?

Jes iført sin frække sweater.

Jes iført sin frække sweater.

(Foto: TV 2)

Julen er for alvor over os, og både hjemme og på arbejdspladser er der pyntet op til højtiden.

Også TV 2s ”Go’ aften Danmark”-studie er i julehumør – ligesom programmets vært, Jes Dorph-Petersen.

Mandag aften havde han valgt at iført sig en rødstrikket julesweater, da han bød seerne velkommen. Der var dog flere, der bemærkede, at den vamsede sag havde et par frække detaljer.

Det ligner således umiskendeligt, at julemandens rensdyr har gang i andet (og noget langt mere frækt) end at trække julemandens slæde fyldt med pakker. Men der er selvfølgelig også stadig et par dage til jul…

Artiklen fortsætter under billedet...

Det sørme, det sandt, det... er vist rensdyr i elskov. Foto: TV 2

Jes Dorph-Petersen påpegede ikke selv de frække rensdyr-stillinger på sin sweater, men forklarede, at der dog var en helt oplagt forklaring på, hvorfor han havde iført sig en julesweater:

På fredag er det nemlig National Ugly Christmas Jumper Day, og derfor havde Jes Dorph-Petersen valgt at tage forskud på helligdagen og iføre sig den bemærkelsesværdige sweater. Selv kaldte han den ”skøn”, inden han tilføjede:

- Nu skifter jeg tøj. Mest af hensyn til seertallene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Også nederst på blusen havde en flok af julemandens hjælpere travlt med andet end at trække slæde. Foto: TV 2

Det er dog langt fra første gang, at de lidt forkerte ting stjæler fokus i både "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark".

I januar var den tidligere michelinkok Theis Brydegaard godt i gang med at tilberede fisk på direkte morgen-TV, da en uventet – og ganske levende – ingrediens gjorde sig bemærket.

Midt i den ferske fisk sprællede en lyslevende orm nemlig rundt, og det blev bemærket af flere seere, der måske var ved at få morgenkaffen galt i halsen.

Artiklen fortsætter under videoen...

Ormen nåede dog ikke at få de berømte ”15 minutes of fame” – til gengæld fik den ifølge TV 2 et par minutter på hver side, og så var der selvsagt ikke mere spræl i det lille væsen.

Seerne skulle dog ikke gå i panik – orm og parasitter er ofte at finde i fisk, forklarede TV-kokken, der derfor fastslog, hvor vigtigt det er, at man tilbereder sin fisk rigtigt.

Det er dog ikke kun uvelkomne orm, der kan være på menuen. Forrige år var der således blodbad på menuen, da TV-kokken og pizzakongen Gorm skar sin fingerspids af på direkte TV.

- Jeg startede midt på neglen, og så skar jeg hele vejen over blommen. Men det er ikke hele neglen, der mangler, for jeg skar skråt ned over fingeren, fortalte Gorm efterfølgende.  

Du kan se eller gense det klip her.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close