Nyheder18. januar 2018

Hovsa! Opdagede du også den levende orm i Go’ morgen-fisken?

Der havde sneget sig en uventet ingrediens med, da Go’ morgen Danmarks kok onsdag morgen forsøgte at brillere med veltilberedt fisk på direkte TV. En levende orm vred sig fra højre til venstre midt i fisken, som skulle på panden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orm_roed.jpg
 (Foto: TV 2)

Er torsdag også fiskedag i din kantine? Så bør du måske ikke se dette TV-klip, som stammer fra Go’ morgen Danmark onsdag morgen.

Her var den tidligere michelinkok Theis Brydegaard godt i gang med at tilberede fisk, da en uventet – og ganske levende – ingrediens gjorde sig bemærket.

Midt i den ferske fisk sprællede en lyslevende orm nemlig rundt, og det blev bemærket af flere seere, der måske var ved at få morgenkaffen galt i halsen.

Ormen nåede dog ikke at få de berømte ”15 minutes of fame” – til gengæld fik den ifølge TV 2 et par minutter på hver side, og så var der selvsagt ikke mere spræl i det lille væsen.

Der er dog god grund til at bevare roen, hvis du var ved at gå i panik over synet. Det er nemlig ganske normalt, at der er orm/parasitter i fisk. Og derfor er det vigtigt, at man tilbereder sine fisk ordentlig, fortæller TV-kokken.

- I torsk og lignende fisk kan der altså være parasitter i, og man kan ikke se dem, for de er inde i kødet, og så kommer de ud, når man varmer fisken, siger Theis Brydegaard til TV 2 og tilføjer:

- Det er derfor, man skal fryse en fisk, inden man bruger den til sushi, for så dør de nemlig.

Du kan se klippet herunder.

Det er dog ikke kun uvelkomne orm, der kan være på menuen. Forrige år var der således blodbad på menuen, da TV-kokken og pizzakongen Gorm skar sin fingerspids af på direkte TV.

- Jeg startede midt på neglen, og så skar jeg hele vejen over blommen. Men det er ikke hele neglen, der mangler, for jeg skar skråt ned over fingeren, fortalte Gorm efterfølgende.

Du kan se eller gense det blodbad lige her.

Sponsoreret indhold