Nyheder9. januar 2018

Opdagede du det i "Årgang 0"? Tissede ud af vinduet

Børnene i ”Årgang 0” er i den grad blevet voksne, og fester er nu blevet en del af hverdagen… eller hvert fald weekenderne. Hos Christian i Aarhus er festerne endda af den slags, hvor folk tisser ud af vinduet. Spørgsmålet er, om du bemærkede det i aftenens afsnit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang_0_front_roed.jpg
 Foto: TV 2

Børnene i ”Årgang 0” kan bestemt ikke længere kaldes børn.

De er snart voksne, unge mennesker på 18 år – med alt hvad dertil hører af fester og alkohol.

I aftenens afsnit af ”Årgang 0”, der sendes klokken 20.00, er kameraerne blandt andet med, når Christian Elhauge fra Aarhus fester med sine gymnasiekammerater fra 2.G. på Marselisborg Gymnasium.

Og hos den unge fyr er festerne endda af den slags, hvor folk tisser ud af vinduet. Sådan var det hvert fald i aftenens afsnit, hvor en af de festglade unge lettede tissetrangen ud af skolens vindue.

Christian fastslår overfor SE og HØR, at han ikke er identisk med den tissetrængende fyr. Faktisk aner han ikke, hvem personer er.

- Jeg aner ikke, hvem han er. Det er hvert fald ikke mig. Lige pludselig stod han der bare, mens kameraerne filmede. Det er vist en fra en helt anden klasse, fortæller Christian, der selv går i 2.G. på den såkaldte SE-linje, hvor fagene samfundsfag og engelsk er i højsæde.

https://imgix.seoghoer.dk/tisser_roed.jpg

Christian fastslår, at det ikke er ham, der tisser ud af vinduet. Foto: TV 2

Christian er – som man også kunne se i aftenens afsnit – glad for fester, og fortæller da også til SE og HØR, at han gerne fester én til to gange i ugen, men dog kun i weekenderne.

- Jeg må feste så meget, jeg vil. Men det skal være i weekenderne. Det må ikke være i hverdagene. Det vil mine forældre ikke have. Og så vil min mor også vide, hvor jeg skal hen ,og om jeg sover hjemme, eller om jeg sover hos en kammerat, siger Christian til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/20180108_tsl_christian_elhauge_0024.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Christian går i 2.G. på Marselisborg Gymnasium. Han læser blandt andet engelsk og samfundsfag. Foto: Thomas Laursen

Trods alkohol hver weekend – der gerne består af en billig flaske vodka blandet med billigt sportssaftevand – er han med egne ord god til at styre sit alkoholindtag. Det er kun gået galt én gang, fortæller Christian til SE og HØR:

- Det skete for to år siden. Jeg drak bare alt for meget og kunne slet ikke huske noget fra aftenen. En af mine venners forældre måtte køre mig hjem. Jeg havde det mega dårligt. Og det er jo heller ikke fedt at være så fuld, at man ikke kan huske noget, fortæller Christian til SE og HØR.

Den charmerede fyr fra Aarhus har ikke en kæreste for tiden – ”det er ikke noget, jeg leder efter”, som han udtrykker det.

- Om pigerne er vilde med mig? Det ved jeg sgu ikke. Jeg ved ikke, om de lægger an på mig. Det er nok meget gensidigt, fortæller en smilende Christian, der på spørgsmålet om han kysser piger, svarer:

- Til tider. Nogle gange.

Du kan se billeder af deltagerne i "Årgang 0" gennem årene i det store galleri herunder:

Årgang 0 børnene gennem årene

Sponsoreret indhold