Chok på TV: Gordon Ramsay får hånden "ødelagt" i blender

Foto: YouTube

Vi kender ham mest af alt som en rapkæftet kok, der ikke er bleg for at sige sin ærlige mening. Men den britiske kendiskok Gordon Ramsay kan altså også være en blodig spøgefugl.

Se nu blot denne video fra forleden, hvor Gordon Ramsay gæstede det britiske TV-show ”The Nightly Show”. Her var han i studiet for at lave smoothies hos komikeren Frank Skinner.

Men Gordon Ramsay havde en ganske grusom og blodig spøg i ærmet – han havde nemlig besluttet at skræmme livet af både vært og gæster.

Og derfor lod Gordan Ramsay som om, at han fik sin højre hånd ødelagt i blender, der pludselig bliver tændt.

- Shit! Fucking hell! Shit!, kan man høre Gordon Ramsay råbe i sekunderne efter, at blenderen tilsyneladende har ødelagt hans hånd godt og grundig.

Både vært og publikum ser måbende til, mens personalet iler til for at hjælpe den tilsyneladende hårdt sårede Gordon Ramsay.

Heller ikke værten Frank Skinner anede, at der (heldigvis) blot var tale om en spøg.

- Nogle af jer tror måske, at dette er en spøg, men det er det ikke fra her, hvor jeg sidder, siger værten med hentydning til alt det ”blod”, han ser.

Heldigvis var der altså tale om en spøg – og Gordon Ramsay var da også hurtigt på benene igen for at berolige alle i salen.

Se den ”blodige” video lige her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close