Nej, nej, nej! Opdagede du også den pinlige fejl i Go’ Morgen Danmark?

(Foto: Facebook)

Først høvlede de os ned med en 2-1-sejr, og i går aftes sørgede Zlatan Ibrahimović for at slukke de sidste drømme om en EM-deltagelse til næste år.

Eller… gjorde han? Er vores landsholdsdrenge alligevel videre til EM næste år?

Tja, så du Go' Morgen Danmark i morges, kunne du hvert fald læse, at Danmark på mystisk og mirakuløs vis var videre til EM.

- Trods nederlag i første kamp lykkedes det landsholdet at sikre EM-deltagelsen – hvad gjorde vi rigtigt, stod der således i en af de bokse, som ruller over skærmen i det populære morgenprogram.

Hov... er vi videre til EM? Foto: Facebook

Det var dog hverken, fordi Go' Morgen Danmark var ramt af benægtelse eller havde set den forkerte landskamp.

Næh, de var såmænd bare kommet til at putte den forkerte boks på, forklarede Go' Morgen Danmark, efter at en vågen seer havde bemærket svipseren - og lagde den på Go' Morgen Danmarks Facebook-side.

- Vores bokse til skærmen produceres ofte dagen inden udsendelsen, og derfor er der blevet lavet forskellige bokse, som skulle sættes på alt efter udfaldet af kampen.

- Desværre fik vi sat en forkert og lidt optimistisk boks på, men vi opdagede det også under afviklingen,og skyndte os at skifte til den rigtige boks, med det lidt mere negative resultat, skrev Go Morgen Danmark som kommentar til den lidt uheldige fejl.
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close