Nyheder1. juni 2016

Avs! Her skærer TV 2-kok sin fingerspids af på direkte TV

Tirsdag morgen var der blodbad på menuen, da TV 2s kok Gorm skulle skære tortillaer. For ved et uheld kom den ellers så garvede kok til at skære et stykke af sin finger. Han fortsatte dog ufortrødent med at kokkerere videre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv_2_kok_front.jpg
 Foto: TV 2 Play

Normalt står den på sunde og lækre retter, når TV 2-kokken Gorm kokkererer retter på direkte TV.

Men tirsdag morgen var det noget andet, der endte i fokus undervejs i madlavningen. For den ellers så garvede kok kom ved et uheld til at snitte et stort stykke af sin finger, da han forsøgte at skære i et par tortillaer.

- Jeg startede midt på neglen, og så skar jeg hele vejen over blommen. Men det er ikke hele neglen, der mangler, for jeg skar skrådt ned over fingeren, fortæller Gorm til TV 2.

Og selv om TV 2-kokken kunne mærke, at blodet fossede, fortsatte han ufortrødent med at kokkerere, mens ernæringseksperten Michelle Kristensen tog over i indslaget:

https://imgix.seoghoer.dk/tv_kok.jpg
 (Foto: TV 2 Play)

Det gik galt for Gorm, da han tirsdag morgen ville kokkerere. Foto: TV 2 Play

https://imgix.seoghoer.dk/tv_kok_1.jpg
 (Foto: TV 2 Play)

Det var, da kokken ville skære tortillaer, at det gik galt. Foto: TV 2 Play

- Hun var i gang, så jeg ville ikke afbryde hende. Men det var godt nok lidt svært at administrere lige i øjeblikket, for det blødte fuldstændig sindssygt, siger Gorm til TV 2.

Det er ikke sikkert, at alle lige opdagede det blodige drama, for Gorm sørgede for at gemme den blødende finger væk fra kameraerne. Mens lige da det skete, udbrød han ”Av for helvede” – og ernæringseksperten Michelle Kristensen undgik heller ikke at bemærke, at der var sket et uheld

- Ej, Gorm for helvede', udbrød hun stille og fnisede.

Du kan se det blodige uheld her.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_96.png

Sponsoreret indhold