Kendte 29. maj 2019

Kylie Jenner viser godterne frem

Stenrige Kylie Jenner er fremragende til at tjene penge og har en hjerne, som fungerer til perfektion. Udover det har den 21-årige en krop ud over det sædvanlige, og nu viser hun netop den frem i en sparsom mængde tøj
Foto: MEGA

Kylie Jenner har uden tvivl stået aller forrest i begge køer, da der blev delt henholdvis intelligens og udseende ud. I hvert fald formår den 21-årige stjerne at tjene styrtende med penge og se bragende godt ud samtidig.

Som de fleste nok ved, er make up-mogulen den yngste selvskabte milliardær nogensinde. Hendes imperium er skabt med base i hendes veleksponerede familie.

Men udover at være stinkende rig og succesfuld får Kylie også en del opmærksomhed for hendes udseende. Og det forstår man godt.

I hvert fald hvis man ser Hollywood-stjernens nyeste billede på Instagram. Her overlader hun ikke meget til fantasien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

escape the ordinary

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den unge Jenner har mere end 136 millioner følgere på det sociale medie, og det forstår man egentlig godt. Kylie formår i den grad at forkæle sin mange fans.

Til billedet med den sparsomme mængde stof har hun skrevet "escape the ordinary", og det må man sige, at hun gør. Det er i hvert fald de færreste, der slæntrer ned ad den lokale gågade i sådan en orange sag.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Kylie Jenner (til højre) med sin mor Kris Jenner og sine tre storesøstre Kim, Khloé og Kourtney Kardashian (Foto: MEGA)

Det er ikke kun Kylies "almindelige" følgere, der er vilde med hendes veldrejde krop smurt ind i orange stof sporadiske steder. Også hendes kendte familiemedlemmer bøjer sig i støvet.

- Du skuffer aldrig, skriver søsteren Khloé Kardashian med et væld af emojis, som savler over Kylie.

Der sidder nok mange mænd derude, som gerne vil have fingrene i labre Kylie Jenner. Men det er noget nær en umulig opgave.

Make up-milliardæren er nemlig sammen med rapperen Travis Scott, som hun har datteren Stormi på knap halvandet år sammen med. Og de to ser ikke ud til at være på vej væk fra hinanden.

Bryllupsrygterne har længe svirret omkring dem, og på de sociale medier kalder de to ofte hinanden for mand og kone.

Sponsoreret indhold