Kylie Jenner udvider sit imperium

Foto: MEGA

Kylie Jenner er verdens yngste milliardær - nogensinde (i dollars vel og mærke. Hun har allerede ramt en milliard, hvis formuen blev talt i kroner). 

Det skylde primært hendes kæmpe succes med sin make up-linje - særligt sine velkendte lipkits. Men nu har Jenner altså planer om at ekspandere yderligere. 

Dels har hun teaset for, at hun snart lancerer sine helt egen hudpleje-produkter, som har fået navnet "Kylie Skin", der pt. består af vask, toner, scrub, fugtcreme, øjencreme og vitamin C serum. 

Webshoppen til hudplejen er næsten klar, og det er nok kun et spørgsmål om tid, før Kylie åbner op for, at man kan få fingrene i produkterne. 

MEN Jenner har også andre planer - og det går i en helt anden retning end beauty-produkter.

Ifølge TMZ, går Kylie Jenner nemlig snart ind i babybusiness-verdenen. 

Mediet har opfanget dokumenter, der peger i retning af, at Jenner har lagt billet ind på varemærket "Kylie Baby", og det lader til, at hun snart lancere en baby-produktlinje, der vil dække alt, hvad en gennemsnitlig babymama har brug for med en lille ny. 

Ifølge dokumenterne, vil Jenner også lancere baby-møbler; krybber, puslebord og gå-vogne.

Derudover vil hun gå ind i hudplejebranchen med fugtighedcremer, lotions og andre cremer til den lille ny. 

Men det stopper ikke her. Jenner vil også dække mødre ind med sit egen linje af sengetøj og svøbetæpper - og også brystpumper og sutteflasker. 

Der er også planer om at putte "Kylie Baby"-navnet på barnevogne, børnesæder til bilen og ble-tasker.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close