Kendte 1. maj 2019

Lykkelig Kylie Jenner: - Lad os få et barn mere!

I en hjertevarm fødselsdagshilsen til sin rapkæreste Travis Scott har Kylie Jenner lagt noget af et pres på sin rimsmed derhjemme i forhold til at udvide flokken
Foto: MEGA

Rapperen Travis Scott har modtaget en regulær presbold fra sin kæreste Kylie Jenner i hendes fødselsdagshilsen til ham. Det kan godt være, at det er hans fødselsdag, men hun forventer, at der bliver leveret.

Det, der skal leveres, er intet mindre end et barn. Sådan lyder bestillingen nemlig i det Instagram-opslag, Kylie har lavet for at ønske Travis tillykke.

- Tillykke med fødselsdagen. Lad os ”fuck around” og få et barn mere, slutter den stenrige Jenner nemlig sin hilsen med.

Artiklen fortsætter under billedet...

Powerparret har i forvejen datteren Stormi på et år, men står det til Kylie, bliver endnu en arving snart budt velkommen. Og det ser ud til, at Travis er med på den idé.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da vi lige nu lever vores liv på de sociale medier, har rapperen selvfølgelig også skrevet tak på opslaget fra sin "babymamma". Og her skriver han noget i stil med, at de skal rasere for evigt.

Det tolker fans på Instagram til, at Travis er klar på udvide flokken med sin milliardærkæreste. Præcis hvornår de to turtelduer skal "fuck around" og få et barn mere, melder historien desværre ikke noget om. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Travis Scott og Kylie Jenner har været kærester i over to år. Sammen har de datter Stormi Webster (Foto: MEGA)

Overdådig gave

Den storhittende rapper fik naturligvis ikke bare et gavekort til Imerco eller et nyt forklæde til sin fødselsdag. Hans modelkæreste og deres fælles datter har taget gavekampen til et helt nyt niveau.

Kylie havde nemlig valgt at dele sin kærlighed til sin babydaddy med hele Hollywood ved at købe en stor reklameplade i den vestlige del af stjernebyen. Det skriver E!.

På den store "billboard" er der et billede af Kylie og Stormi sammen med teksten "Tillykke med fødselsdagen, farmand! Kærlig hilsen mor og Stormi". 

Rapperen Travis Scott blev 27 år i går den 30. april, og fejringen af hans fødselsdag har været i gang længe. På Instagram har man blandt andet kunne se, at han og Kylie har holdt en stor superheltefest.

Sponsoreret indhold