Kendte2. maj 2019

Kylie Jenner afslører baby-plan

I en fødselsdagshilsen til sin kæreste Travis Scott slog Kylie Jenner i den grad fast, at hun gerne vil have et barn mere med ham. Nu er hendes plan for udvidelsen af familien afsløret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-03-28_kl._08.31.43.png
 Foto: MEGA

Det er ingen hemmelighed, at Kylie Jenner meget gerne vil have et barn mere med rapkæresten Travis Scott. Og nu er milliardærens baby-plan blevet afsløret.

Forleden dag havde Travis fødselsdag, og her lagde Kylie et bramfrit opslag op, hvor hun opfordrede til at de skulle "fuck around" og få et barn mere til samlingen.

Nu er der nye detaljer i, hvornår det celebre par har tænkt sig at bringe en ny arving til verden. Det skriver det amerikanske medie E!.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega356689_007.jpg
 Foto: MEGA

Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi på et år sammen (Foto: MEGA)

Ifølge en kilde tæt på superparret taler Kylie Jenner tit om at få et barn mere. Og den 21-årige stjerne ved godt hvornår, det skal være.

- Hun vil virkelig gerne have et barn mere med Travis, og hun ville elske at være gravid til næste år, lyder det fra kilden til E!.

Veldrejede Kylie Jenner har i forvejen datteren Stormi med kæresten Travis Scott. Deres lille guldklump på knap halvandet år kom til verden i februar 2018.

Og realitystjerner må siges at føle tilpas i rollen som mor. Tanken om at skulle være mor til mere end ét barn skræmmen hende i hvert fald ikke, lyder det til.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Hun taler om at få et barn hele tiden, og hun føler, at hun er født til at være mor, siger kilden tæt på Kylie Jenner til E!.

Kylie og Travis er endnu ikke gift, men rygterne om et forestående bryllup har svirret længe. På de sociale medier kalder powerparret nemlig flittigt hinanden for mand og kone.

Sponsoreret indhold