Venskabet mellem Kylie og Jordyn er endegyldigt forbi

Kylie Jenner og Jordyn Woods.

Kylie Jenner og Jordyn Woods.

Foto: MEGA

Kylie Jenner er langt om længe sluppet helt af med den tidligere veninde Jordyn Woods. 

For selvom det er tre måneder siden, at det kom frem, at Tristan Thompson havde været Khloé Kardashian utro med Kylies bedste veninder, så er det først nu, at Jordyn har hentet sine sidste ejendele fra Jenner-søsterens hus. 

Det skriver TMZ.

Faktisk har Kylie været rimeligt rolig omkring, at Jordyns ting har været opbevaret i hendes hus. Men det var resten af Kardashian-familien ikke.

De mente, at det var tarveligt, at Jordyn på den måde brugte Kylies hus til at opbevare sine ting.

Derfor blev det besluttet, at Jordyn skulle hente sine ting hurtigst muligt, og det gjorde hun så i sidste uge.

Det blev dog ikke til et møde mellem Kylie og Jordyn, for Jenner-søsteren var ikke hjemme, da Jordyn kom forbi. Hun blev i stedet lukket ind af Kylies rengøringsdame. 

Ifølge TMZ er der da heller ikke ondt blod mellem Kylie og Jordyn, men for familiefredens skyld har Kylie valgt at skære Jordyn ud af sit liv.

Sådan startede skandalen

I midten af februar kom det frem, at Tristan Thompson havde hygget sig med Jordyn Woods ved en fest, og så blev hun ellers persona non grata i Kardashian-familien.

I de tre måneder, der er gået, siden utroskabsskandalen brød ud i lys lue, har Jordyn Woods ikke haft mange ord at sige om sagen.

De eneste gange, hun har talt offentligt og i detaljer om skandalen, var da hun besøgte Jada Pinketts "Red table talk" og ved et velgørenhedsevent i Nigeria. 

Jordyn har blandt andet fortalt, at hun følte sig mobbet af hele verden, da skandalen startede. 

Der er dog ingen grund til at græde snot for Jordyn. Efter hendes indblanden i skandalen er hendes navn nemlig blevet ualmindeligt hot i Hollywood, og hun er den stjerne, som man allerhelst ser dukke op til sine events. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close