Kendte25. maj 2019

Endelig bryder Kylie Jenner tavsheden i utroskabs-sag

Kylie Jenner har været musestille, siden hele utroskabsaffæren, der blandt andre involverede hendes bedste veninde, begyndte i februar. Nu sætter hun dog ord på det hele
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-20_kl._09.24.53.png
 Foto: MEGA

Reality-verdenen i Hollywood blev ramt af et vaskeægte drama tilbage i februar, da det kom frem, at et sandt utroskabsdrama var brudt ud.

Khloé Kardashian valgte at smide sin basketball-kæreste Tristan Thompson på porten, efter han havde været utro med Kylie Jenners bedste veninde.

Sidstnævnte – altså Kylie Jenner – har siden været musestille om hele sagen, men nu åbner hun langt om længe op.

I en teaser for det kommende afsnit af reality-programmet ”Keeping Up With the Kardashians” afsløres det dramatiske øjeblik, hvor utroskabet bliver kendt, hvorefter Kylie Jenner fortæller sin mor, at Jordyn (som bekendt var bedsteveninden, der var sammen med Tristan) ”fucked up”.

Teaseren må siges at være ganske dramatisk.

Blandt andet hører vi også, hvordan Kris Jenner fortæller, at ”dette vil ændre deres forhold for altid” med henvisning til venskabet mellem Kylie og Jordyn.

Kort efter fortæller Kris sin yngste datter:

- For dig og Jordyn er det her jo som en skilsmisse!

Vi ser også det hjerteskærende øjeblik, hvor Khloé får at vide, at hendes mand har været hende utro.

Vi kan således høre en kvindestemme i telefonen sige, ”Jeg ved ikke engang, om jeg burde fortælle dig dette”.

Kort efter hører vi et andet telefonopkald, hvor en anden kvinde beskriver utroskabet:

- Hendes ben var ligesom imellem hans ben.

Det var tilbage i februar, det kom frem, at 21-årige Jordyn Woods havde været lidt for tæt med Tristan Thompson under en fælles fest. Efterfølgende blev de begge smidt på porten af Kardashian-familien.

I det næste afsnit af ”Keeping Up With the Kardashians” får vi måske endnu mere at vide om, hvordan den spegede affære har påvirket kendisfamilien.

Sponsoreret indhold