Hollywood 11. juli 2018

Forbi Zuckerberg uden at hilse: Så absurd rig er Kylie

Kylie Jenner bliver den yngste selvskabte dollarmilliardær i verden nogensinde
Foto: All Over Press

 

Der er ingen over eller ved siden af Kylie Jenner i Kardashian/Jenner-klanen, når det kommer til at tjene penge.

Og heller ikke når man går uden for familien, finder man nogen i verden, der selv har skabt så stor en formue i så ung en alder.

Kylie fylder først 21 år i august, men er ifølge finansmagasinet Forbes, der regnes for en troværdig kilde i den henseende, i en alder af 20 år god for værdier til den svimlende sum af 900 millioner dollars.

Og det er en formue, hun har opbygget på bare tre år.

800 millioner dollars af hendes formue stammer fra hendes kosmetikfirma 'Kylie Cosmetics', som hun er eneejer af.

Firmaet begyndte i det små for to år siden med at sælge et læbestift-sæt til 29 dollars, og resten er - som man siger - historie.

Via Kylies fantastiske evne til markedsføring på sociale medier er virksomheden bare vokset og vokset og har hidtil solgt kosmetik for 630 millioner dollars - det er lige over fire milliarder danske kroner.

Forsigtigt anslået repræsenterer 'Kylie Cosmetics' i dag en værdi af 800 millioner dollars ( cirka 5,1 milliarder danske kroner), hvis hun skulle få lyst til at sælge virksomheden, men hvorfor sælge en ren pengemaskine.

Ud over værdien af 'Kylie Cosmetics' har Kylie Jenner tjent omkring 100 millioner dollars på diverse TV-programmer og på store sponsoraftaler med blandt andet Puma.

Hendes formue på 900 millioner dollars gør Kylie til den yngste person, der nogensinde har optrådt på Forbes' liste over verdens rigeste kvinder med selvskabte formuer.

Men det bliver endnu bedre.

For fortsætter væksten for 'Kylie Cosmetics', og det er der intet der tyder på, at den ikke gør, vil Kylie blive den yngste selvskabte dollarmilliardær nogensinde - både blandt kvinder og mænd.

Facebookstifteren Mark Zuckerberg var 23 år og den hidtil yngste, da hans formue passerede en milliard dollars.

Men Kylie Jenner kan ikke undgå at passere Zuckerberg, inden hun fylder 23, og hun bliver dermed den yngste person i historien, der selv har tjent/skabt værdier for en milliard dollars.

Til sammenligning opgør Forbes Kylies halvsøster Kim Kardashian Wests formue til 'sølle' 350 millioner dollars.

Også privat går det strygende for Kylie, der den 1. februar blev en meget ung mor til datteren Stormi, som hun fik med Travis Scott.

Se galleri med Kylie Jenner:

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold