Koster 24,5 mio. kr: Carolines nye pragtvilla

Caroline Fleming har tidligere boet i Hellerup. Nu flytter hun tilbage til rigmandskvarteret, hvor hun skal bo få veje fra, hvor hun boede før. Denne gang er der kun 150 meter til vandet.

Caroline Fleming har tidligere boet i Hellerup. Nu flytter hun tilbage til rigmandskvarteret, hvor hun skal bo få veje fra, hvor hun boede før. Denne gang er der kun 150 meter til vandet.

(Foto: Dan Mariegaard)

Caroline Fleming er ikke længere hjemløs. Tv-baronessen har haft den helt store tegnebog fremme og betalt 24,5 millioner kroner for en pragtvilla i rigmandskvarteret Hellerup.

Dermed flytter den tidligere baronesse fra Valdemar Slot ”hjem” til sit gamle kvarter i 2900 Hellerup, hvor hun tidligere har boet.

SE og HØR kunne i sidste uge afsløre, at hun havde købt et nyt hus. Nu fremgår det af offentlige dokumenter hos Tinglysningen, at det nye hus ligger på Lemchesvej i et af Danmarks dyreste kvarterer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Huset på Lemchesvej blev bygget i 1910. Det er på 227 kvadratmeter. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Villaen ligger på en 1.005 kvadratmeter stor grund. De nærmeste naboer bliver filminstruktør Ole Bornedal, Uffe Ellemann-Jensen og den indiske ambassade.

Kun 150 meter væk kan familien Fleming dyppe tæerne i strandkanten i Øresund, og et par husnumre længere væk finder man Strandvejen, hvor de kan hente lækker sushi og hvidvin i det rige forretningsliv.

Flytter fra prins Joachim

Baronessen flyttede hjem til Danmark med sine tre børn, Alexander, 16, Josephine, 13, og 9-årige Nicholas sidste år. I 25 år havde hun boet i England. Senest i et byhus i London på over 1.200 kvadratmeter til svimlende 82 millioner kroner.

Hjemrejsen betød også, at jetsetteren skulle finde et passende sted i Danmark. Her stod prins Joachim klar til at leje sin kæmpe-kasse ud i Klampenborg, da han sammen med Marie netop var flyttet til Paris med familien, hvor han skulle studere. Dermed fik Caroline Fleming lov til at leje prinsens 527 kvadratmeter store hus med tilhørende swimmingpool.

Det nye hus er noget mindre. Men baronessen har alligevel god plads. Den røde murstensvilla med sort bindingsværk og sprossede vinduer er på 227 kvadratmeter og syv værelser.

Sæt i gang

Ifølge de officielle dokumenter overtog hun huset 24. marts. Og det ses tydeligt fra vejen, at der er mange håndværkere i huset.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jetsetteren skrev under på skødet 24. marts, og hun spilder ikke tiden. Allerede nu kæmper håndværkere med at gøre huset klar til familien Fleming.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Caroline Fleming annoncerede på Instagram allerede i marts, at hun havde store planer for det nye sted.

– Vi er i fuld gang med at designe et meget anvendeligt og praktisk vaskerum. Jeg har altid haft rengøringsvanvid og lidt OCD. Det her er den med fantastiske brug af plads, skrev hun, da hun gav sine følgere et indblik i byggeplanerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tv-baronessens nye kæreste Carsten Friis bor 15 kilometer væk, men der er ikke mange sving på vejen, da det er lige ud ad Strandvejen til Vedbæk. (Foto: Aller Media)

Med huskøbet signalerer den tidligere model også, at hun har fundet sig til rette i Danmark. En anden grund til huskøbet kan være hendes nye kæreste, millionæren Carsten Friis, der ejer det kendte skomærke Billi Bi. Han bor kun 15 kilometer væk i Vedbæk længere nordpå ad Strandvejen.

Dyrt kvarter

Lemchesvej ligger blot et par veje væk fra Hambros Allé. Her købte Caroline efter sin skilsmisse fra mangemilliardæren Rory Fleming en villa i 2008.

Det blev et dyrt bekendtskab for hende at eje huset på Hambros Allé. I 2014 solgte hun det for 19 millioner kroner, hvilket var 7,5 millioner mindre, end hun købte det for.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Fleming sammen med sønnen Nicholas på ni år, som hun fik med Nicklas Bendtner. Derudover har hun Alexander og Josephine, som hun har med sin eksmand, milliardæren Rory Fleming. (Foto: Martin Høien)

Den nye pragtvilla på Lemchesvej har hun givet otte millioner kroner mere for end sælger, der selv i sin tid betalte 16,5 millioner kroner. Det fremgår af Tinglysningen, at der allerede er optaget et lån på næsten 15 millioner kroner i det nye hus.

Ledigt i Klampenborg

Prins Joachim og prinsesse Marie pakkede sydfrugterne og rejste hjem, da coronavirussen begyndte at sprede sig i Europa.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Fleming sammen med prinsesse Marie og prins Joachim til sin 40-års fødselsdag. Tv-baronessen lejer nu deres hus. (Foto: Claus Poulsen)

Lille prins Henrik blev nemlig syg og blev blandt andet tilset på Rigshospitalet i frygt for coronavirussen.

I første omgang bor familien på Amalienborg hos dronningen. Men om kort tid vil Joachims hus igen være ledigt, når Caroline Fleming flytter, hvis familien vil blive i landet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close